joi, 20 noiembrie 2014

Bravo tinerilor romani ce au votat! Degringolada in coalitia de guvernare.

Coalitia are probleme foarte grave!

ATAC la Tariceanu. Laszlo Attila: Votul a fost antiguvernamental. Coalitia are probleme foarte grave!
Senatorul UDMR Laszlo Attila a explicat pentru Gazeta de Cluj ca votul acordat lui Klaus Iohannis il legitimeaza pe noul presedinte pentru ca a fost votat in principal de tineri. Acesti tineri au fost motivati de faptul ca Guvernul nu i-a bagat in seama. Chiar daca senatorul face parte din coalitia de guvernamant nu se sfieste sa recunoasca ca s-au acordat “pomeni” in special persoanelor mai in varsta, care sunt votantii principali ai PSD. Mai mult, Laszlo Attila critica Senatul condus de Calin Popescu Tariceanu pentru proasta organizare a sedintelor si ca nu pot avea activitate din cauza lipsei de cvorum.
Laszlo Attila a spus ca UDMR va stabili daca va ramane la guvernare in urma sedintei Consiliului Rreprezentantilor Unionali(UDMR). El are un singur vot in acest CRU. Mai jos puteti citi declaratia lui Laszlo Attilo, senatorul UDMR de Cluj:


“Punctul meu de vedere a fost ca de obicei astfel de decizii nu se iau pripit. Eu am spus doar ceea ce nu s-a spus pana atunci sau care a fost perceptia mea. Practic este primul scrutin in care cei intre 18-55 de ani au fost intr-un numar mai mare decat electoratul clasic. Aici ma refer la oameni mai in varsta, oamenii din mediul rural. Acesti oameni au votat impotriva unei activitati chiar si guvernamentale. De obicei o nemultumire genereaza voturile de protest. Ceea ce s-a intamplat duminica a aratat ca aceasta categorie sociala este nemultumita. Au fost luata mai putin in considerare atat in actul guvernamental. A beneficiat mai putin de diferitele pomeni. Nu vreau sa folosesc cuvantul acesta, dar acesta este termenul.
Rezultatul a fost cum a fost, dar oricum acorda o legitimitate mai mare presedintelui ales.
Si maine va fi soarele la fel. Si stelele.
Trebuie regandita activitatea administrativa la nivel central in toata tara. Aici ma refer la guvern. Sunt senator si cred ca este destul de jenant sa ai probleme de cvorum. Intr-o zi se face prezenta de patru ori si nu este cvorum. Noi suntem opt senatori de la UDMR si de obicei sunt opt in sala. Colegii
din coalitie au probleme foarte grave de disciplina muncii”, a declarat pentru Gazeta de Cluj Laszlo Attila.

Niciun comentariu: