joi, 27 noiembrie 2014

De la PSD citire

La cine se referă! Plus: îi transmite lui Iliescu să se retragă

Sebastian Ghiță spune ce nu vrea Victor Ponta să declare. Ghiță cere ca Ion Iliescu să se retragă, pentru că nu mai poate fi un simbol al PSD. Radu Mazăre esteși el pe lista neagră a conducerii PSD.
"Victor Ponta este deja un lider politic puternic si cu experienta, conduce cel mai mare partid, este Prim Ministru si pana acum avut in viata victorii si infrangeri.
De astazi, Victor Ponta are o misiune extrem de grea.
Acesta trebuie sa forteze reformarea reala a PSD si a intregului sistem politic. Pentru ca acesta a fost sensul votului oamenilor din alegerile prezidentiale, indiferent de turul de scrutin.
Romanii nu i-au 'acordat' o vacanta de 10 ani la Cotroceni lui Victor Ponta, ci i-au dat de munca in continuare la Guvern. Acesta este cel mai important lucru pe care Victor Ponta trebuie sa-l inteleaga si in care PSD trebuie sa-l sprijine.
PSD si restul partidelor trebuie sa se schimbe!
Trebuie sa arate ca au un raspuns la acuzatiile de comunism, coruptie si ineficienta.
Victor Ponta nu a fost in PCR. In anul 2014 era singura sansa ca PSD sa arate ca propune romanilor un lider tanar, ca s-a rupt de trecut. Tineri care nu au fost in PCR il acuza pe Ponta de comunism!
Trebuie sa ne rupem de cei 25 de ani de dupa Revolutie.
Intr-un fel, tinerii au dreptate: cat timp Ion Iliescu se asaza la fiecare sedinta langa presedintele PSD avem o problema. Nu una personala, una de perceptie. Ca noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu si generatia sa. Ion Iliescu are venerabila varsta de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani.
Cred ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga. Nu mai poate fi un simbol al PSD.
PDL si PNL sunt mai intesate de fosti comunisti decat PSD, dar se prefac si se ascund inca. Blaga, Orban, Atanasiu, Petrache, Videanu sunt monumente ale comunismului, securismului si exponentii hotiei.
Coruptia e pentru Romania mai rea decat cancerul pentru omenire.
In 2010 am fost la Londra impreuna cu Victor Ponta in vizita la Lordul Peter Mandelson.Primul lucru pe care l-am discutat a fost perceptia ca PSD reprezinta si protejeaza coruptia, ca nu-i suspendam din partid pe cei arestati preventiv si ca ii aparam.
Nimeni nu e deasupra legii. DNA a demonstrat eficienta si trateaza o problema grava. Coruptia este fenomenul care ucide competitia si dezvoltarea.
PSD si Victor Ponta sunt cei care au inteles primii si care au propus aceasta echipa la DNA. Toata echipa de conducere (…).
PSD trebuie sa fie primul partid politic care arata societatii ca are incredere in munca procurorilor si a judecatorilor. Ca a inteles vointa romanilor. Si ca se supune Legii!
Toti cei cu probleme cu arestari preventive si situatii grave trebuie suspendati din PSD. Ne trebuie un cod de integritate si o comisie centrala cu putere de decizie.
Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Tudor Pendiuc, Viorel Hrebenciuc, dar si altii sunt exemple vii ale perceptiei ca PSD ar fi un partid corupt (...)”, a spus Ghiţă.
mai mult: stiripesurse.ro
- See more at: http://www.replicaonline.ro/sebastian-ghita-desfiinteaza-baronii-locali-de-la-psd-vezi-la-cine-se-refera-plus-ii-transmite-lui-iliescu-sa-se-retraga-199079/#sthash.dT2H8ebv.dpuf
Trimiteți un comentariu