marți, 25 noiembrie 2014

Igen, si noi votam Santa Klaus

Kelemen Hunor, şah la Ponta: „UDMR va analiza joi rămânerea la guvernare”
astăzi, 15:13
Kelemen Hunor, şah la Ponta: „UDMR va analiza joi rămânerea la guvernare”
UDMR va avea joi o şedinţă în care va analiza rămânerea la guvernare, urmând totodată să fie analizat rezultatul alegerilor prezidenţiale şi dezbătută strategia pentru perioada următoare, a anunţat luni preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.
„Joi vom avea o şedinţă a Consiliului permanent, unde vom analiza rezultatul alegerilor şi, bineînţeles, acolo vom analiza şi ceea ce trebuie să facem în perioada imediat următoare. Guvernarea pentru noi şi pentru mine niciodată nu a fost un scop în sine, este o posibilitate, este un instrument pentru a pune în aplicare un proiect politic, un program politic sau parte dintr-un proiect politic. (...) Într-un an electoral, nici guvernarea nu e foarte-foarte strălucită nici pentru noi, nici pentru alţii. Deci, vom face o analiză şi, dacă guvernarea nu este pentru oameni, nu este pentru comunităţi, atunci nu are rost să stăm la guvernare, dacă nu poţi să aduci beneficii pentru oameni”, a declarat Kelemen Hunor.
Hunor a spus că UDMR a preferat să amâne discuţia cu privire la alegerile prezidenţiale pentru a evita luarea unei decizii „la cald”. „2015 este un an extrem de important - începe pentru noi absorbţia fondurilor europene pentru perioada 2014 - 2020, e un an preelectoral. Din păcate, România merge din campanie în campanie. Deci, din acest punct de vedere, sigur, şi pentru noi, şi pentru celelalte formaţiuni politice lucrurile sunt extrem de complicate şi extrem de delicate. Dar vom face o analiză la rece. Nu am făcut această analiză în prima săptămână şi imediat după alegeri pentru că mie nu-mi place să luăm o decizie la cald. Trebuie să înţelegem şi noi ceea ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, ce mesaje sunt purtate în aceste voturi pentru noi, cei care nu am participat în turul doi, şi vom lua o decizie sper corectă”, a mai spus Hunor.
Trimiteți un comentariu