marți, 18 noiembrie 2014

N-ai crezut?

Sebastian Ghita: Nu am crezut ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora vor intoarce rezultatulFoto: Adevarul
Deputatul PSD Sebastian Ghita a spus ca nu a crezut ca "Partidul Facebook" si "Partidul Diaspora" vor putea sa intoarca rezultatul votului la alegerile prezidentiale.
"Nu am crezut la inceputul campaniei ca acest nou partid aparut in Romania, care se cheama Partidul Facebook, alaturi de celalalt nou partid aparut in Romania, care se cheama Partidul Diaspora, vor avea aceasta forta si aceasta determinare pentru a intoarce rezultatul votului.

Practic, oamenii acestia si-au strigat speranta si suntem speechless, in sensul ca suntem obligati sa le respectam vointa", a spus Sebastian Ghita, luni seara, la TVR.

Acesta a facut referire la "tinerii intre 18 si 35 de ani".

"Am inteles mesajul acestor oameni, atat al celor din diaspora, cat si al tinerilor intre 18 si 35 de ani. Este o chestiune pe care toata clasa politica romaneasca o priveste absolut uimita. Practic, tinerii intre 18 si 35 de ani (...) au decis dintr-o data sa se implice", a mai afirmat deputatul PSD.

Social-democratul aminteste ca si PSD si Victor Ponta au beneficiat de sprijinul "acestui nou partid, Partidul Facebook", in momentul in care s-au contrapus lui Traian Basescu.
Trimiteți un comentariu