marți, 25 noiembrie 2014

Razboiul acoperitilor

Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit
Ponta: De când Turcescu s-a deconspirat, a rămas Rareş Bogdan ofiţer acoperit
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, despre informaţiile apărute în presă privind vacanţa sa în Dubai, că ”de când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”.
”Vreau să vă lămuresc un lucru. După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului”, a declarat Victor Ponta.
”Toate minciunile, poveştile pe care le-aţi văzut, stăteaţi aseară să pândiţi avioane private, care urmau să vină din lună, din note de plată, despre ceva (...) Toţi cei care mă cunosc, de 40 de ani, ştiu că nu beau whisky. Poate alţi preşedinţi, nu eu”, a continuat el.
Premierul a adăugat că ”toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit”.
”De când domnul Turcescu s-a deconspirat, a rămas doar domnul Rareş Bogdan, ofiţer acoperit, care prezintă aceste lucruri”, a precizat Ponta.
Victor Ponta a menţionat că ceea ce doreşte este să îşi facă treaba, în continuare.
Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceriSebastian Ghiță, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.
În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.
Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014.
În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierulGabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Niciun comentariu: