joi, 27 noiembrie 2014

Sir indian la DNA

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA - E urmarita penal in dosarul Microsoft (surse)


Senatorul PSD Ecaterina Andronescu s-a prezentat joi dimineata, la DNA, pentru audieri in dosarul Microsoft.Procurorii au decis sa inceapa urmarirea penala pe numele ei, transmit televiziunile de stiri.
Vicepresedintele PSD a venit inca de la ora 8.00 la sediul central al DNA, pentru a-i evita pe jurnalisti, informeaza Digi24.
Saptamana trecuta, Senatul a avizat favorabil solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru Ecaterina Andronescu (PSD) si Serban Mihailescu (UNPR), acuzati de mai multe fapte de coruptie in dosarul Microsoft, printre care abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani sau trafic de influenta.
Ecaterina Andronescu poate fi urmarita penal: Nu va pierdeti increderea in onestitatea meaSi Serban Mihailescu a fost citat joi la DNA pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile in acest dosar, relateaza B1 TV.
In functie de informatiile care vor iesi la iveala in urma acestor audieri, este posibil ca procurorii sa dispuna anumite masuri in cazul celor doi, nefiind exclusa retinerea pentru 24 de ore si, ulterior, solicitarea arestarii preventive.
In dosarul licentelor Microsoft, au fost retinute mai multe persoane, printre care omul de afaceri Dorin Cocos si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu.
Dorin Cocos si Gheorghe Stefan raman in arest

Niciun comentariu: