joi, 27 noiembrie 2014

Vanghelionul

Vanghelie, despre Ponta: Miau-miau! S-a umilit la Traian Basescu


Primarul Sectorului 3, Marian Vanghelie, suparat ca a fost exclus joi din PSD in urma sedintei Comitetului Executiv al partidului, a facut seara mai multe dezvaluiri si acuzatii la adresa fostului sau sef, Victor Ponta.Invitat la Realitatea TV, Vanghelie a sustinut ca in 2009, cand PSD a guvernat alaturi de PDL in Cabinetul Boc I, actualul premier a fost la Cotroceni ca sa ceara sa fie numit ministru al Justitiei.
"Vreti sa va spun ca in 2009, cand noi faceam guvernarea cu Traian Basescu, el a mers la Traian Basescu acasa sau la birou si l-a rugat sa-l puna ministru la Justitie.
S-a umilit la Traian Basescuca sa-l puna ministru la Justitie. In acelasi timp, el spunea toate lucrurile alea despre Traian Basescu.
Asa face cu toata lumea: Miau-miau!Nu spune nimic in sedinta si, apoi, iese si spune total pe invers.
A avut dreptate presedintele cand a spus ca e pisicut", a declarat Vanghelie.
Vanghelie: 35% din oamenii din CExN au dosare penale. Ponta i-a pacalit ca baga legea amnistieiVanghelie: In viziunea PSD, americanii-s de vina c-am pierdut alegerile. Imi faceam cruce continuuVanghelie: Ponta e terminat, va face inchisoare. Va fi arestat in februarieTot legat de seful statului, Vanghelie a criticat obsesia lui Ponta pentru Traian Basescu.
"Aveam momente cand ii dadeam dreptate lui Traian Basescu. Are si el dreptate. Nu putem sa ii spunem unui om, la infinit, '
asta nu e buna, aia nu e buna'. Asta e politica? Tot ce face Traian Basescu nu e bun. Toata ziua scandal cu Traian Basescu. O data, e si el bun. A crezut ca o sa castige numai prin mesajul asta negativ. Uite ca nu merge. Lumea avea ce avea cu el ca presedinte, dar nu la infinit", a explicat primarul unul dintre motivele pentru care, in opinia sa, Ponta nu a castigat prezidentialele.
Cat despre viitorul PSD, Vanghelie nu este optimist deloc atat timp cat nu va fi schimbat actualul presedinte al partidului.
"Cat timp va sta Victor Ponta presedinte PSD, stanga e moarta in Romania, nu va exista. El nu are nicio legatura cu stanga din Romania, cu oamenii de la tara (...) nu are legatura cu profesorii de la scoala, cu lucrurile reale si adevarate. El s-a nascut printr-o sustinere gresita, la vremea respectiva, din partea lui Nastase si Iliescu. El, personal, nu castiga niciun congres", a sustinut Marian Vanghelie.
"Sa fii prim-ministru, sa ai un buget de votat, sa ai probleme la partid, cu primarii, ca ai pierdut alegerile si tu pleci in Dubai? Doamne fereste (...) Parca fuge de oameni (...) E artificial.
Victor Ponta fuge de oamenisi noi nu am avut curajul sa ii spunem: nu esti bun sa candidezi. La functia de presedinte al Romaniei, romanii se uita atent. Avem senzatia ca oamenii de la tara nu inteleg. Dar inteleg, se uita bine la om", a continuat Vanghelie sirul acuzatiilor la Realitatea TV.
Legat de problemele de perceptie la nivelul electoratului, primarul Sectorului 5 prevede ca Guvernul Ponta va cadea curand.
"Facand un calcul matematic, cred ca, daca pleaca acasa vreo 30-40 de parlamentari, domnul Ponta pleaca acasa. Asta, varianta buna. Eu cred ca,
pana de Paste, il va da strada afara. Eu m-am uitat la cum au votat oamenii.
M-am uitat in toata Capitala si am vazut tineri care cred ca nici n-ar fi iesit la vot daca nu simteau ca trebuie sa iasa, sa-l trimita pe Ponta acasa. Acest vot trebuie considerat efectiv ca o revolutie.
A fost un vot covarsitor impotriva minciunilor lui Victor Ponta", a sustinut Marian Vanghelie.
Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata! (Video)Joi, la sedinta CExN, primarul Sectorului 5 a fost exclus din PSD impreuna cu Dan Sova si Mircea Geoana.
B.B.
Trimiteți un comentariu