joi, 27 noiembrie 2014

Ziua executiilor

Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata!


PSD a luat decizia sa ii excluda pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, pentru ca ar fi facut declaratii despre schimbarea conducerii partidului imediat dupa pierderea alegerilor prezidentiale de catre Victor Ponta."Domnul Ponta a facut propuneri de excluderi pentru un numar de colegi, inclusiv pentru mine, dar opinia generala a fost de suspendare a acestor colegi, inclusiv eu, pana la Congres - domnul Sova, Vanghelie si cu mine", a raspuns Mircea Geoana, dupa ce a iesit de la sedinta in care PSD a facut analiza rezultatului alegerilor.
Marian Vanghelie a iesit la putina vreme cu o declaratie mai clara, vorbind de excludere si "executie".
Ziua deciziilor la PSD: Geoana, Vanghelie si Sova au fost exclusi LIVE"Am iesit din sala ca mi-a fost greata. N-am vazut asa executii nici la comunisti. In perioada urmatoare baietii astia o sa vada unde ii duce viata (...) O chestie foarte amestecata, foarte complicata si foarte penibila. A fost o executie! (...) Le e frica de Congres celor doi care au pierdut alegerile: dl. Ponta si dl. Dragnea.
Acest rezultat s-a incercat sa se aranjeze de o saptamana. Dl Ponta, cat a fost in Dubai, l-a lasat pe dl. Dragnea sa se ocupe de partid, ca sa faca jocul asta manipulatoriu. Am pierdut alegerile si nu ne dam seama ca nu putem sa ne prezentam cu acelasi candidat peste 5 ani!?", a declarat si Marian Vanghelie nervos, la iesirea de la CExN.
Potrivit Antena 3, 80 de voturi au fost pentru excluderea celor 3, 2 abtineri si 2 impotriva. Potrivit Digi 24, cei care au votat impotriva au fost Ion Iliescu si Catalin Ivan.
Mircea Geoana facuse miercuri o declaratie in care sugera ca ar putea dori din nou sa conduca partidul.
Intrebat daca e dispus sa preia conducerea, in cazul in care baza partidului ii va cere acest lucru, Geoana a declarat: "Daca e nevoie de mine intr-o forma sau in alta, fara sa fiu obsedat de functii, am mancat painea asta, am fost presedintele PSD. Ce vreti sa mai demonstrez?".
A.V.
Trimiteți un comentariu