marți, 2 decembrie 2014

Nu va lasati jigniti.

Inna, umilita intr-o emisiune din Franta - a plecat plangand


Una dintre cele mai de succes artiste din Romania, Inna, iubita deopotriva in tara, dar si peste granite, a plecat in lacrimi de la o emisiune a unui post de televiziune din Franta.Cantareata a dezvaluit recent, intr-o emisiune la Antena Stars, ca i s-a intamplat adesea sa se simta discriminata pentru faptul ca e romanca. Cel mai penibil moment a fost insa intr-o emisiune de televiziune din Franta, de unde a plecat plangand.
"Am dat mai mult explicatii decat ar trebui; oamenii astia merita ignorati", a spus Inna. In cadrul emisiunii s-a facut "o gluma foarte proasta", in care s-a sugerat ca romanii sunt cei care cersesc si spala geamuri in Franta. Asta desi, isi aminteste ea, "Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1... Si-au permis sa faca gluma asta", isi aminteste artista.
"Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune, norocul lor e ca a fost o emisiune inregistrata. M-au convins (sa ma intorc sa termin emisiunea - n. red.) in doua luni, cu trandafiri si bomboane", isi aminteste Inna, care mentioneaza ca a trecut nu o data prin astfel de situatii.
Vedeta a dezvaluit si care este intrebarea cea mai "dificila": "Unde este Romania". "Incerc sa le explic unde e si ca e destul de importanta", afirma Inna, care completeaza ca i s-a intamplat asta in Chile.
Inna, despre vremurile in care aduna rosii si pepeni"Sunt foarte multe intrebari care mi se adreseaza in legatura cu Romania, pornind de la vesnica intrebare daca 'este adevarat ca romancele sunt asa de frumoase?'", recunoaste cantareata.
Legat de propria frumusete, Inna este modesta: "mama imi spune ca sunt frumusica, asa uratica cum sunt".
A.S.
Trimiteți un comentariu