duminică, 4 ianuarie 2015

Salata de idei cu minciunele

Mare atentie la aceste inselatorii: viziunea evreului kabalist Michel de Nostredame (Nostradamus) si cometa ISON (SION) de pe data de 03.12.2013
“Conspirationistul” Phillip Marshall a fost gasit mort alaturi de copiii sai. Putini oameni stiu ca el a lucrat pentru un departament din cadrul CIA, vreme de 17 ani »
General de brigada (r) Vasile Malureanu (SRI): “Au folosit ARME PSIHOTRONICE in decembrie 1989″. Americanii nu sunt straini de aceste manevre…
25 noiembrie 2013 de deveghepatrieiFragment din cartea “Adevaruri incomode – Decembrie 1989″ – http://www.acmrr-sri.ro/

V-am tot vorbit pe acest blog de ce inseamna arme psihotronice, manipulare mentala, dispozitive folosite de seriviciile secrete. Unii dintre dumneavoastra au inteles, altii, din rea vointa sau nestiinta, ne-au acuzat ca suferim de “teoria conspiratiei” si batem campii, bun, asa sa fie, dar putem spune ca un general din cadrul Serviciului Roman de Informatii, asa cum este dl. Vasile Malureanu, sufera de “teoria conspiratiei” si habar nu are ce vorbeste?!
Nici Serviciul Roman de Informatii nu este strain de asemenea practici (stiu ei mai bine se s-a intamplat in Piata Universitatii-ianuarie 2012).

Razboiul Psihotronic

Forumul militarilor din Romania – Controlul mintii si Noua Ordinde Mondiala (armele psihotronice)
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/12/forumul-militarilor-din-romania-controlul-mintii-si-noua-ordinde-mondiala-armele-psihotronice/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/06/serviciile-secrete-si-armele-psihotronice-experimente-sinistre-desfasurate-pe-milioane-de-romani-de-ce-nu-sunt-romanii-atat-de-adormiti/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/08/27/ianuarie-2012-piata-universitatii-au-folosit-arme-psihotronice/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/04/11/arme-psihotronice-in-romania-cum-sunt-romanii-manipulati-mental-fara-sa-aiba-habar-daca-ati-afla-dvs-idee-ce-ascund-serviciile-secrete/

Colonel Emil Stan & General Emil Strainu – Serviciile secrete si manipularea mentala (tehnici de lupta neconventionale pe frontul secret)

https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/26/colonel-emil-stan-general-emil-strainu-serviciile-secrete-si-manipularea-mentala-tehnici-de-lupta-neconventionale-pe-frontul-secret/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/12/27/laboratoarele-serviciilor-secrete-controlul-mintii-cu-sunete-tacute-si-supercalculatoare-noi-ca-tara-am-avut-si-avem-unii-dintre-cei-mai-buni-spioni-telepatici-oameni-care-au-stat-sub-acoperire/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/06/18/spionajul-psihic-american-grupul-grill-flame/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/07/15/controlul-mintii-umane-tehnologii-folosite-pentru-subjugarea-maselor/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/05/24/se-pregateste-marea-pustiire-mondiala/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/12/13/apocalipsa-21-12-2012-si-psihologia-manipularii-maselor/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/07/22/controlul-maselor-ingineria-constiintei-umane/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/01/08/articol-important-de-citit-mass-media-si-controlul-mental-cum-influenta-publicatiile-online-psihicul-uman/
https://deveghepatriei.wordpress.com/2013/01/04/zece-strategii-de-manipulare-ale-poporului-roman/


Min. 1:01 – Au dat drumul “tunului” psihotronic

Tendințe în construcția armelor psihotronice

General de brigada (r) Emil Strainu & Timothy Green Beckley

În ultimul timp se constată în întreaga lume o adevărată efervescenţă în domeniul proiectării, experimentării şi utilizării armamentului psihotronic la cele mai diferite categorii de structuri militare şi de securitate. Astfel, armata americană a pus la punct o nouă armă, capabilă să inducă durere la distanţă prin “expandarea” unei bule de plasmă (gaz încărcat electric) chiar lângă persoana-ţintă. Noul tip de armă, ce are la baza funcţionării un laser, nu provoacă răni, dar subiectul este cuprins de dureri cumplite care practic îl paralizează pentru o bună perioadă de timp.Ştirea, apărută în publicaţia „The Daily Telegraph” (care citează site-ul US Freedom of Information Act), mai spune că arma cu impulsuri electromagnetice a fost testată cu succes pe animale şi va putea fi folosită nu doar împotriva militarilor adverşi – în timp de război –, ci şi împotriva propriilor cetăţeni în caz de revoltă sau stări de anarhie. Conform proiectului, arma cu proiectile pulsatorii de energie a fost  distribuită trupelor antitero şi de securitate începând cu anul 2007. Ea poate atinge ţinte aflate până la doi kilometri depărtare.
O tehnologie ce ridică unele probleme de etică
Cercetătorii care au analizat proiectul spun însă că tehnologia ar putea fi folosită şi ca metodă de tortură, ceea ce ridică unele probleme de etică şi de procedură de utilizare celor care vor folosi această armă, cât şi celor care vor autoriza producerea şi folosirea ei.
O altă direcţie de referinţă în proiectarea şi producerea armelor neletale o constituie utilizarea unor proprietăţi distructive sau „agresive” pentru corpul uman ale radiaţiilor spectrului electromagnetic.
În particular, este vorba de acţiunea undelor electromagnetice de anumite frecvenţe (lungimi de undă), emise cu o anumită intensitate şi modulate adecvat. Acestea pot avea un impact atât de puternic asupra ţintei umane, încât o dereglează pur şi simplu datorită efectelor neuronale asupra activităţii sistemului nervos central. În mod normal, câmpul magnetic terestru pulsează, în general, cu o frecvenţă ce se situează în jurul a 7,5 Hz. Această frecvenţă este apropiată de una dintre frecvenţele electromagnetice fiziologice ale aşa-numitelor unde alfa emise de creier.
Transmisiuni dirijate asupra țintei umane
Între pulsaţiile câmpului electromagnetic terestru şi cele ale creierului se stabileşte astfel un raport de rezonanţă. Aceasta face ca atunci când apar erupţiile solare ce perturbă ritmul de pulsaţie a câmpului geomagnetic terestru, să inducă – tocmai prin rezonanţă – modificări patologice ale activităţii creierului. Aşa se explică creşterea ratei accidentelor cerebrale şi a celor cardiace apărute în perioadele soarelui activ ce au o ciclicitate în jurul a 11 ani. Plecând de la aceste constatări, tehnicile psihotronice de influenţare psihoactivă recurg la transmisiuni dirijate asupra ţintei umane a unui (unor) fascicul(e) de unde electromagnetice purtătoare din domeniu 5-30 MHz, emis cu o putere de circa 10-40 MW, fascicul care este modulat în domeniul frecvenţelor ultrajoase între 5 şi 15 Hz.

Active Denial System (ADS) este o armă neletală, proiectată special pentru împrăştierea mulţimilor violente dar şi pentru alungarea inamicilor. Dispozitivul foloseşte o rază invizibilă focalizată ce provoacă o „senzaţie intolerabilă de fierbinţeală”. În prezent este folosită de armata SUA în Afganistan.
Se constată astfel că acest gen de fascicule din domeniul 6,67 şi 6,26 Hz, interferând sistemul nervos al ţintei tocmai în domeniul activităţilor psihoactive, îi dereglează activitatea prin procesul de rezonanţă. Astfel de fascicule pot fi emise cu uşurinţă nu numai prin sisteme speciale, ci şi prin alte procedee de transmitere a semnalelor electromagnetice aşa-zis domestice – TV, radio, telefon fix sau mobil – şi chiar prin reţeaua de distribuţie electrică!
Se încerca modificarea comportamentului Gurului Koresh. Deoarece americanii solicitau întreaga tehnologie, din care o parte fusese lăsată în Rusia, afacerea nu s-a încheiat. Cercetările privind realizarea unor astfel de arme exotice sunt demarate şi în SUA. Deoarece aceste investigaţii încalcă normele deontologiei cercetării ştiinţifice şi uneori a aceluia de drept, în speţă dreptul umanitar, Curtea Supremă a SUA a aprobat încă din anul 1985 ca CIA să nu divulge numele savanţilor şi cercetătorilor implicaţi în această crudă cursă a distrugerii psihotronice.
Influențarea conștiinței Umane
Pe această linie se înscriu şi cercetările privind influenţarea conştiinţei umane cu ajutorul radiaţiilor unui fascicul de tip radar ce s-au efectuat în cadrul Laboratoarelor Brookhaven din zona Long Island. Folosind un radar de tip ASAGE modificat, preluat de la batalionul radar D 773, proiectul numit MONTAUK, demarat încă din anul 1970, a fost orientat în direcţia investigării asupra psihicului uman a acţiunii radiaţiilor de tip radar, în condiţiile producerii de experimente similare experienţelor efectuate în ceea ce presa a denumit „Efectul Philadelphia”.


Substituireaconștiinței
Investigaţii de această natură au fost făcute şi în direcţia substituirii conştiinţei unui subiect cu a altuia în baza principiilor “android” şi „cyborg” pe care le-a postulat F.E. Beardem. Acesta consideră că biocâmpul unui anumit subiect se găseşte în strânsă legătură cu biocâmpurile celorlalţi prin conexiunile existente într-un hiperspaţiu, un univers de tip holistic intersectat cu cel în care ne situăm. Prin mijlocirea hiperspaţiului se realizează o comunicare în anterioritatea şi posterioritatea temporală.
De altfel, investigaţiile actuale în acest domeniu, începute încă din decada anilor ’40 de către Harold Burr în Anglia, caută să aplice, în tehnicile psihotronice, cuceririle teoretice şi achiziţiile fizicii cuantice. Să menţionăm faptul că investigaţiile aplicaţiilor psihotronice, în corelaţie cu cercetări de biologie aplicată, sunt iniţiate, experimentate şi folosite de diversele compartimente ale Pentagonului, CIA, FBI, NSA şi pentru protecţia personalităţilor ce este asigurată de către Secret Service .
Primele arme de acest tip au fost cele cu infrasunete şi au fost experimentate cu mai multe decenii în urmă. Experienţele au continuat cu studierea efectelor propagării undelor sonore în spaţiu şi cu modalităţile de protecţie a personalului ce lucrează cu astfel de instalaţii. S-au creat unde complementare, egale cu jumătate din frecvenţa undei purtătoare, care se formează într-un tub lung de 25 de metri din beton. Prin acţionarea unui turbopropulsor în axul tubului, s-a ajuns la frecvenţa de 3,5 Hz! Cele mai periculoase pentru om s-au dovedit a fi undele cu frecvenţe de 6-7 Hz, care fiind emise cu o putere de un megawat au o rază de acţiune de peste 10 km. S-a creat şi o instalaţie mobilă, dispusă pe platforma unui autocamion, ce poate acţiona până la 8 km.

Tunul bas“, o armă cu efecte letale

Deşi s-a căutat să se păstreze secretul cu străşnicie, cu timpul au început să se afle tot mai multe lucruri despre tunul bas. S-au experimentat o serie de generatoare cu ultrasunete ce produc oscilaţii deosebit de puternice cu frecvenţa egală cu frecvenţa bătăilor inimii luptătorilor. După ce se realizează intrarea oscilaţiei create în mod artificial în rezonanţă cu frecvenţa cordului combatanţilor, frecvenţa generatorului sonic se micşorează lin către zero până la oprire, antrenând în mod nemijlocit stopul cardiac şi, implicit, moartea tuturor persoanelor din raza de acţiune a instalaţiei.
De precizat că aceste efecte se produc chiar asupra oamenilor adăpostiţi în cazemate subterane, în autovehicule, sub apă etc. dacă ei se găsesc în raza de acţiune a generatorului. Oricât de sofisticată ar fi, tehnica militară este scoasă din funcţiune pe raza de acţiune a „tunului bas”, devenind o simplă grămadă de fier, dacă este neprotejată special împotriva acestor efecte. Efectele pentru om sunt letale, la energii mari producându-se spargerea vaselor de sânge, ruperea organelor interne, mergând până la fărâmiţarea oaselor.
Invenţia a trecut oceanul, în SUA, unde, în perioada Războiului Rece, pe plajele favorabile desantului maritim, s-au construit astfel de instalaţii deosebit de puternice. Când ziariştii americani au întrebat la ce folosesc uriaşele tuburi de beton de pe plajă, li s-a răspuns că sunt ţevi de canalizare şi irigaţii! Aceasta în mijlocul vestului fierbinte şi arid al Americii!

„Tunul sonic” al ing. George Constantinescu...zis GOGU
Şi, dacă nu v-am trezit curiozitatea, vă putem spune că românii au descoperit cu mult înainte aceste efecte prin persoana inginerului George Constantinescu. El a realizat cu foarte mult timp înainte experienţe asemănătoare, astfel că pe coperta revistei „Energia” nr. 2 din 1921 este prezentată imaginea artistică a unui tun sonic ale cărui descriere şi funcţionare sunt înfăţişate în publicaţia menţionată.
Pornind de la aceste cercetări, s-au dozat frecvenţele şi puterile folosite şi a rezultat o întreagă familie de arme neletale cu infrasunete, unele dintre ele, experimentate cu succes, intrând în dotare. Primele arme care folosesc câmpurile electromagnetice sunt derivate din unele aparate medicale!
În numărul din 4 aprilie 1978 al periodicului “Newsletter” apărea, sub semnătura lui R.C. Beck, articolul „Extreme Low Frequency Magnetic Fields are EEG Entrainement”, în care autorul analiza efectele pe care câmpurile electromagnetice de foarte joasă frecvenţă le exercită asupra fiziopatologiei omului, cu referire expresă asupra encefalogramelor.
În viziunea autorului, câmpurile de extrem de joasă frecvenţă, cuprinse între 6,67 şi 6,26 Hz, provoacă stări confuzionale şi angoase, depresii, tensiuni, greţuri, lungirea timpilor de reacţie, desincronizări ale (electroencefalogramei) EEG, însoţite şi de alte tulburări neurovegetative.
În acelaşi timp, câmpurile oscilatorii de 7,83-8,0 şi 9,0 Hz au capacitatea de a induce diminuarea stărilor de angoasă şi a tensiunilor. Se consideră că frecvenţele domeniului de extrem de joasă frecvenţă (ELF – Extreme Low Frequency) sunt purtătoare pentru mesajele extrasenzoriale, cum ar fi cele telepatice, telechinezice, radiestezice şi, în general, psihotronice.
Conform datelor din reţeaua Internet, firma Cyberkinetics Inc. (SUA) a primit aprobarea pentru experimentarea pe fiinţa umană a unor cipuri revoluţionare. Unul are capacitatea de a permite celui ce-l are implantat să citească gândurile persoanei ce o priveşte, iar al doilea permite comanda maşinilor cu puterea minţii.

Armele psihotronice cu rezonanță Schumann
Ruşii au realizat un cip ce are ascunsă în una din secvenţele de programare un miniprogram nedetectabil şi cunoscut numai de proiectant care poate fi acţionat printr-un stimul intern (virus, comandă temporizată etc.) sau comandă externă (radio, TV, reţele PC sau chiar prin reţeaua electrică) şi care creează un mesaj subliminal ce acţionează asupra ochiului operatorului PC creându-i stimuli creierului şi condiţii metabolice ca într-un timp extrem de scurt acesta „să sufere un atac cerebral sau infarct miocardic”, după care defectează iremediabil şi PC-ul!
Observaţii efectuate de către serviciile secrete americane au stabilit, pe de altă parte, faptul că în fosta Uniune Sovietică, începând din vara anului 1978, au avut loc experimente de utilizare a câmpurilor cu putere de 5-15 MW. S-a constatat că acest gen de transmisiuni sunt capabile să interfereze cu organismul uman, producându-i modificări psihoemoţionale.
Având o putere de 25-30 de ori mai mare decât cea a câmpului geomagnetic terestru, aceste radiaţii acţionează tocmai prin intermediul acestuia, modificându-l în zona de acţiune a generatoarelor de acest tip, şi acţionează direcţional asupra ţintei alese. Plecând de la acest principiu s-au realizat armele psihotronice cu rezonanţă Schumann. Cercetări începute încă în anul 1957 de către W.O. Schumann au demonstrat faptul că între scoarţa terestră şi

Trimiteți un comentariu