miercuri, 28 octombrie 2015

Se complica situatia.

Sursa: Times New Roman

Cazul poliţistului ucis din cauza nesimţirii lui Oprea se complică.

Camerele video de la locul accidentului arată că generalul era urmărit de coloana oficială a soţiei, care îl prinsese cu amanta şi s-a luat după el cu propriul dispozitiv SPP, pentru că toţi membrii familiei Oprea au coloană oficială, permanent.

“Totul a pornit de la o ceartă în familia Oprea. Soţia l-a surprins pe general la cârciumă, unde acesta îşi securiza amanta. În acel moment Oprea s-a refugiat în limuzină, ordonându-le poliţiştilor din coloana oficială să-l ducă repede la Minister. Ne-am conformat”, spune SPP-istul şef al coloanei oficiale a vicepremierului.

Soţia lui Oprea povesteşte: “Credea că numai el are coloană oficială? Am şi eu coloană oficială, Gabi! M-am luat după el. Ca să scape de mine a intrat pe străduţe, prin Centrul Vechi. Poliţiştii din coloana mea oficială au fost foarte descurcăreţi şi l-au prins pe domnul general, vai mama lui de fustangiu! L-am castrat cu o forfecuţă de unghii, de-asta s-a ascuns 5 zile şi n-a dat nicio declaraţie. Presa minte, nu s-a eschivat. A fost în spital, să i se cicatrizeze scrotul”, spune soţia generalului.


Niciun comentariu: