luni, 9 noiembrie 2015

Propunere de premier ( rosu ) in urmatorul guvern

De la DCNews scriere:

"Liviu Voinea este membru al Consiliului de administraţie şi viceguvernator BNR. El este licențiat în economie, a terminat un master în Administrarea Afacerilor în cadrul School of Business, Stockholm University. Liviu Voinea este doctor în economie și are studii post-universitare în sociologia bunăstării.
Din octombrie 2014, Liviu Voinea este membru al Consiliului de administraţie şi viceguvernator al Băncii Naţionale a României. Anterior, el a fost ministru delegat pentru buget în Ministerul Finanțelor Publice.
A mai avut funcțiile de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, activități și responsabilități în domeniul politicilor fiscale și membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie, Eximbank.
Liviu Voinea are și activitate didactică în cadrul Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, fiind profesor universitar. "

Cu zicerea pe unde patronul DCNews afirma :"O propunere care sa fie respinsa de presedintele Iohanis"

Sa dam fila istorica inapoi. De ce a fost demis/schimbat Liviu Voinea din functia de ministru al bugetului? O stie tot poporul.

Cat de parsivi sunteti tovarasi, azi mari capitalisti.


Niciun comentariu: