luni, 23 ianuarie 2017

Ţărănoiul dă cu bâta în baltă

DRAGNEA SFIDEAZĂ 30.000 de oameni: La protest au venit doar galerii ale unor echipe de fotbal, politicieni și oameni folosiți în astfel de situațiiLiviu Dragnea a declarat că la protestul de duminică seară au participat galerii ale unor echipe de fotbal, politicieni și niște oameni de bună-credință, care au fost induși în eroare.

"A fost un miting la care au participat oameni de bună-credință, a fost un gest democratic, dar o parte erau de la Steaua, Dinamo și de la Rapid. Sunt informații certe, nu aberații. O parte era formată din politicieni de la USR și președintele Iohannis", a declarat Dragnea, pentru RTV.

Acesta a mai susținut despre protest că a fost "un miting politic" și "o mișcare civică instigată la care au venit și politicieni și oameni folosiți în astfel de situații".
De asemenea, el l-a mai acuzat pe Klaus Iohannis că a încălcat jurământul pe care l-a susținut la învestitură în momentul în care a ajuns la protestul de duminică seară. Este o încălcare a legii și a jurământului, a precizat președintele PSD.

Liderul PSD a mai spus că este convins de faptul că 99,99% din cei prezenți la protest nu au citit proiectele de Ordonanță de Urgență pe care le-au contestat în stradă.
 


Niciun comentariu: