miercuri, 22 februarie 2017

Chiar nu vă e rusine? Manipulatorul din structurile parlamentare.

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu anunţă organizarea unui miting cu 10.000 de oameni, sâmbătă, pentru a susţine Guvernul GrindeanuPreşedintele Comisiei parlamentare de control a Serviciului Român de Informaţii, Adrian Ţuţuianu, a anunţat că va organiza, sâmbătă, un miting cu 10.000 de persoane, la Târgovişte, pentru a exprima susţinerea faţă de premierul Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea, informează Mediafax.


„Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00-11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului. Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetăţeni fără funcţii politice sau administrative care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiilor judeţene să luăm o atitudine faţă de ce se întâmplă azi în România şi să organizăm un miting", a spus Ţuţuianu.El a menţionat că nu a cerut o aprobare în acest sens conducerii centrale a PSD.

„Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide, în limitele legii şi ale statutului, cum se raportează la un eveniment politic", a spus Ţuţuianu.Citeşte şi: Și PSD Dâmbovița vrea să organizeze un miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu, după protestul cu 6.000 de oameni la Pitești

PSD Dâmbovița vrea să organizeze, sâmbătă, un miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu. Decizia ar fi luată de Comitetul Executiv al organizației, potrivit unor declarații ale secretarului executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.

 


Niciun comentariu: