miercuri, 22 februarie 2017

Informație utilă pentru cei care iubesc mobilitatea

Unde găsești cele mai ieftine locuințe din România?

Unde găsești cele mai ieftine locuințe din România?

 INAPOI INAINTE 

În orașul Reșița vei găsi cele mai ieftine locuințe din România. Prețul apartamentelor din orașul Reșița pornește de la 10.000 de euro și nu trece de 50.000 de euro, se arată într-un reportaj realizat de digi24.ro. 

Citește si: Cine poate închiria locuințe de la ANL

Cum se argumentează aceste prețuri extrem de mici?

Prețurile mici ale locuințelor din orașul Reșița sunt determinate de mai mulți factori, conform aceluiași reportaj digi24.ro. Pe de o parte, locurile de muncă disponibile sunt foarte puține, iar salariile sunt foarte mici, în plus tinerii care ar putea avea o oarecare putere de cumpărare au preferat să plece din oraș.

Ce spun autoritățile

Primarul orașului Reșița, Ioan Popa, a declarat pentru digi24.ro că în parcul industrial al orașului va avea loc o investiție a unei mari societăți comerciale care va crea locuri de muncă și le va posibilitatea angajaților să își achiziționeze apartamentele la preț mic.

Despre orașul Reșița

Orașul Reșița este minicipiul de reședință al județului Caraș-Severin. Centrul orașului a fost construit după instalarea socialismului în România (1947) și a fost mult timp unul dintre cele mai mari centre industriale ale țării. Combinatul Siderurgic Reșița sau Uzina Constructoare de Mașini Reșița au ținut mult timp orașul în viață.

Nici Zalăul nu este departe de Reșița la prețul apartamentelor. Aici un apartament cu două camere poate fi achiziționat cu 22.000 de euro, se arată în același reportaj.

Sursa: Digi24


Niciun comentariu: