marți, 14 martie 2017

Bunătățile capitaliștilor germani


LOVITURĂ pentru românii din Germania! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Angela Merkel


Feriți-vă ca dracul de tămâie de ofertele Europei de Vest! Rezultatul îl găsiți in articol.

Veşti proaste pentru românii, bulgarii, croaţii, polonezii şi ungurii care muncesc în Germania. Potrivit cotidianului german Handelsblatt, guvernul de la Berlin vrea să înjumătăţească alocaţiile acordate copiilor acestora, şi să le reducă la 75% în cazul cetăţenilor din alte zece state din Uniunea Europeană.


Articolul continua dupa recomandari

VIDEO Câtă cruzime, pe o şosea din judeţul Galaţi! Chinul nesfârşit la care e supus un cal

Pentru a se evita abuzurile, aceste alocaţii ar urma să fie ajustate la nivelul costului vieţii în fiecare din cele 15 state comunitare, majoritatea din sudul şi estul Europei.

Handelsblatt scrie, de asemenea, că guvernul german a prezentat recent, după discuţii îndelungate, un proiect de lege în acest sens.

Citeşte şi: Augustin Lazăr îi răspunde ministrului Justiţiei. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre demisie!

Potrivit mediafax.ro, de alocaţii oferite de statul german beneficiază 15.000 de copii din România, aproape 87.000 din Polonia, 11.900 din Croaţia, 8.900 din Cehia şi 8.600 din Ungaria, relatează publicaţia Tagesspiegel. În prezent, cuantumul alocaţiilor oferite de statul german este de 190 de euro pe lună pentru primul şi al doilea copil şi de 196 de euro pentru al treilea.

Ministrul german al Finanţelor, Wolfgang Schauble (membru al Uniunii Creştin-Democrate, CDU, centru-dreapta), estima în februarie că prin această măsură se vor economisi 159 de milioane de euro pe an.

Citeşte şi: Ion Ţiriac ironizează protestatarii din Piaţa Victoriei: "Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un ..."

Potrivit lui Wolfgang Schauble, 185.000 de copii domiciliaţi în ţări membre UE alta decât Germania primesc alocaţii din partea statului german, întrucât părinţii lor lucrează la companii germane.


Trimiteți un comentariu