sâmbătă, 11 martie 2017

Ceapa verde


Ține glicemia sub control cu ceapă verde!Autor: Ramona Liță | 10 martie, 12:05 | 0 comentarii | 1600 vizualizari

Ceapa verde este un aliment extrem de bogat în nutrimenți. Conținutul ridicat de vitamina C, B6, fibre și acid folic te ajută să-ți menții sănătatea în parametri normali.ARTICOLE SIMILARE:Antioxidanţii ne sunt prieteni sau duşmani?

Ce să mănânci ca să ai colesterolul mic

Ce proprietăți are ghimbirul

DIN ACEEASI CATEGORIE:

Remedii naturale pentru gripa si raceala

5 remedii inedite cu ghiocei

Remedii din natură contra hipertensiunii. VIDEO

Ceapa verde se știe că oferă savoare la orice fel de mâncare o folosești, de la  supe și tocănițe, până la piureul de cartofi.Efect puternic de detoxificare

Este una dintre plantele cu cel mai mare efect diuretic, depurativ și antialergic. În plus are și capacitatea de a regla activitatea endocrină a organismului.

Reglează glicemia

Din acest motiv este recomandată a fi folosită inclusiv de persoanele cu diabet. Folosită pe termen lung, ajută la reglarea activității renale, mai ales dacă este asociată cu un consum mare de lichide.

Scade colesterolul şi întăreşte imunitatea

Are în compoziţie carbohidraţi buni, care, alături de celelalte componente ale sale (potasiu, calciu, fosfor, zinc, iod, cupru, vitamina A, E, C, complexul de vitamina B, şi substanţe cu proprietăţi antiseptic) întăresc imunitatea.

Previne cancerul și reduce colesterolul

Datorită antioxidanților și compușilor sulfurici pe care îi conține ajută la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase.

Consumul periodic de ceapă verde ajută organismul să crească nivelul de colesterolul bun, obținându-se astfel un efect antiaterosclerotic (previne ateroscleroza).


Trimiteți un comentariu