vineri, 28 aprilie 2017

Export românesc de criminali, idioți, etc. Să fie primit!


TEROARE în Franța! Toată lumea vorbește de gestul românilorAutorul moral al acțiunii este o educatoare de 38 de ani care i-ar fi plătit pe cei doi cu 4000 de euro pentru a da cu mașina peste soțul acesteia.  

Cei doi români și femeia au fost puși sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativă de omor calificat.

Povestea românilor a ajuns în Le


Parisien care menționează că cei doi au vârsta de 19 și respectiv 28 de ani.

Victima, identificată cu inițialele M.S., se întorcea acasă în momentul în care a avut loc infracțiunea. Tocmai ridica din cutia poștală corespondența. În acel moment, un BMW Seria 3 l-a lovit cu putere, bărbatul fiind rănit la picioare și la bazin. Mai mult, unul dintre români i-a aplicat două lovituri cu ranga: una la umăr, cealaltă la un picior.

Bolidul german rămăsese blocat într-un zid, iar cei doi agresori n-au avut altă soluție decât să o ia la fugă pe jos.

Bărbatul rănit cere ajutor și este dus la spital. Printr-o minune, este în afara pericolului.

În mașina BMW – care nu fusese furată, dar avea plăcuțe false de înmatriculare -  jandarmii au găsit indicii care i-au dus până la cel mai tânăr dintre cei doi români, notează Digi24. Iar după ce i-au analizat telefonul, au putut să-l identifice și pe complice. Ce nu reușeau să-și dea seama anchetatorii era care ar fi legătura între presupușii agresori și victimă. Tot telefoanele i-au lămurit. Datele i-au condus către un posibil comanditar – soția victimei.

Ea le-ar fi dat 4.000 de euro românilor, ca să-l aranjeze pe soț, însă nu este cunoscut motivul.

Femeia, educatoare, se despărțise de el și îi întâlnise pe cei doi români în cadrul activităților sale didactice.


Trimiteți un comentariu