joi, 27 aprilie 2017

Să citim. Poate si aplicăm. Rețetă minune, se spune.

This cure was made by the Bulgarian scientist, Professor Dr. Hristo Mermerski, and many consider it to be a revolutionary remedy that has cured thousands of cancer-sufferers. The remedy contains all the essential vitamins, mineral salts, proteins, bioactive substances, carbohydrates and vegetable fats.
“It’s a food that treats the entire body, and the cancer in such an organism simply disappears”, Prof. Mermerski has said in his lectures.

mermerski

BENEFITS

best cure against all types of cancer
regulates body weight
cleanse blood vessels
healing the heart
restores the immune system
cleanse the liver
cleanse the kidneys
cleanse digestive system of pathogenic microflora
improves brain function and memory
prevents heart attack and healing people survived the same
heals inflammation of the joints
THE RECIPE:

INGREDIENTS

15 fresh, with a shiny crust BIO lemons
12 heads of fresh garlic (it means 12 heads of garlic not cloves)
1 kg. organic honey
400 gr of sprouted grains (green wheat)
400 gr of fresh walnuts
PREPARATION

1.How to make sprouted grains:Put 400 gr of wheat in a glass container and pour some water on it, until you cover it by a couple of inches. Leave it overnight. After 10 – 12 hours, drain the grains, rinse them, and drain them again. Leave the drained wheat in a bowl for 24 hours. Soon you will have wheat sprouts, 1-2 millimeters long.

2.Preparing the food
Grind the sprouted grains, nuts and garlic. Grind 5 lemons (with rind) and mix all together in enamel court. Squeeze the juice of the remaining 10 lemons and add it to the rest of the mixture, mix all together until it becomes homogeneous. Add the honey and stir with a wooden spoon, then pour the mixture into a glass container. Leave it in the fridge for 3 days, and then you can start consuming it.

DOSAGE

Take 2 tablespoons 30 minutes before breakfast, lunch, dinner and before bedtime.
For cancer treatment take 2 tablespoons every 2 hours.
Recipe guarantees good health and long life, preserves freshness of the body, youth and energy.
This cure contains all the essential vitamins, mineral salts, bioactive substances, proteins, carbohydrates and vegetable fats. Therefore, it improves performances of all internal organs and glands, which keep the body healthy and cures cancer completely.

Note:

To prevent cancer you should eat 2 apples per day- says Prof. Dr. Hristo Mermerski
9 REGULI de urmat pentru a dobândi tinereţe fără bătrâneţe


Profesorul Hristo Memerski este un genetician bulgar care susţine că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. El considerăm că ne sinucidem treptat atunci când nu consumăm corect produsele alimentare.
Ge


Despre îmbătrânire

Bătrâneţea nu este o stare firească. Conform opiniei mai multor învăţaţi, aceasta este o boală pe care o provocăm noi înşine prin alimentaţia greşită. 70% din oameni mor din cauza atitudinii criminale faţă de alimentaţie. Guta, diabetul, ulcerele, infarctul, diverse tipuri de cancer sunt produsul alimentaţiei noastre.

Produsele care încetinesc procesul de îmbătrânire

Este suficient să respecţi anumite reguli de alimentaţie pentru a-ţi menţine mai mult timp tinereţea. Cea mai importantă regulă – nu exagera. Am evidenţiat câteva produse care încetinesc îmbătrânirea, cele de bază fiind legumele, fructele, iaurtul, laptele, vinul.

Anume vinul veritabil şi în cantităţi limitate. În Franţa este o tradiţie de a stropi carnea cu vin roşu şi Jan trăieşte cu 10 ani mai mult ca John din Albion.

Pe primul loc se poziţionează iaurtul natural. Iaurtul din lapte praf cu drojdii nu are efect terapeutic. Iaurtul natural este un produs care se digeră uşor şi previne cancerul de stomac şi de colon.

Cea mai efectivă metodă de detoxifiere este foarte simplă

În 500 de grame de iaurt natural se adaugă o lingură de miere, o lingură de oţet de mere, o linguriţă de scorţişoară şi 40 de picături de infuzie de 30% de propolis. Se pot adăuga nuci, banane, dar în cantităţi mici.

Acest desert se poate consuma la dejun şi cină. Dacă vei lua câte 2 linguriţe din acest amestec peste fiecare 2 ore timp de 20 de zile, vei scădea puţin în greutate, părul îşi va recăpăta strălucirea, ţi se va ridica tonusul.

Vitamine naturale pentru frumuseţe

Cele benefice vitamine pentru frumuseţe se conţin în salata de morcovi cu usturoi. În Azerbaijan s-a făcut un experiment care a demonstrat calităţile magice ale usturoiului. S-au pus alături un pahar de apă infectată cu 80 de bacterii si alt pahar cu usturoi. După câteva ore microbii au dispărut. Usturoiul i-a nimicit de la distanţă!

Aproximativ aceleaşi proprietăţi le are şi propolisul. Distruge virusul gripal, se luptă cu dismicrobismul intestinal, este un remediu eficace în prevenirea cancerului. Este sufucient să bei de 2 ori în zi  50 de mililitri de apă în care ai adaugat 20-30 de picături de propolius.

Otrava în mâncare

În lume există mai mult de 200 de substanţe chimice care dau produselor alimentare o aromă plăcută şi gust deosebit. S-a demonstrat că aceste substanţe în cantităţi concentrate pot provoca moartea. Când cumperi produse alimentare, citeşte cu atenţie pe etichetă textul scris cu minuscule, pentru că anume acolo sunt enumerate substanţele toxice. Cele mai periculoase substanţe sunt nitritul şi nitratul de natriu. Aceste substanţe se folosesc pentru a preîntâmpina dezvoltarea bacteriilor producătoare de toxină botulinică. Se adaugă în salamuri, crenvurşti, bacon, şuncă, în conservele de peşte.

Alte substanţe nu mai puţin toxice sunt hidroxianizol builat şi hidroxitoluen butilat. Se adaugă în torturi, gumă de mestecat, paste făinoase pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Stimulează apariţia cancerului şi a alergiei.

La fel de periculoase sunt şi sucurile procesate. În ele se adaugă uleiul vegetal bromat. Se foloseşte acest ulei mai ales în sucurile cu aromă de citrice pentru a evita separarea acestora în timpul distribuţiei.

Sarea şi zahărul, drogurile secolului XXI

La începutul secolului XX oamenii consumau mult mai puţin zahăr. Acesta este drogul ieftin şi accesibil al omenirii. Dăunează inimii, plămânilor, stomacului şi rinichilor. Se conţine mai ales în băuturile carbogazoase şi limonade.

Oamenii care suferă de hipertensiune arterială nici nu suspectează că motivul principal al suferinţei lor este consumul exagerat de sare. Este deosebit de periculos să mănânci pe stomacul gol arahide sărate sau floricele de porumb gătite la cuptorul cu microunde.

Reţeta vieţii veşnice:

1.Nu consuma mai multe calorii decât vei arde.

2.Mănâncă în fiecare zi câte un măr.

3.Bea apă care a fost congelată  în prealabil şi infuzii din plante.

4.Fă activităţi fizice.

5.Fă duş în fiecre zi.

6.Aeriseşte bine camera în care dormi.

7.În zilele de odihnă mergi pe jos sau cu bicicleta 10-15 km.

8.Zâmbeşte, bucură-te de viaţă, fă-ţi prieteni buni, nu renunţa la sex.

9. Nu te gândi la bătrâneţe.


Trimiteți un comentariu