vineri, 19 mai 2017

Dragnea, sultanul, faraonul, repetentul

Hotnews.ro, Digi.24 și Antena3 informeaza:

"Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a fost batut, joi seara, chiar in curtea facultatii la care preda de catre doi indivizi. Cei doi atacatori ar fi incercat sa il injunghie.

Cum de si-a permis sa dazvaluie in direct la Antena 3 ca marele corifeu, faraonul, voievodul natiunii romane, Dragnea Liviu, a ramas repetent in facultate? In primul rand cum de si-a permis acest individ sa il lase repetent pe acel tanar eminent, punand in pericol astfel propasirea, progresul, si totodata viitorul tarii noastre!

La începutul lunii, profesorul universitar Mircea Oprean, fostul soț al lui Zoe Ceaușescu, a povestit că i-a fost profesor lui Liviu Dragnea, pe când acesta studia la Politehnică, dar că social-democratul a rămas repetent. „La noi atunci erau două direcții, direcția asta la care eram eu cu transmisii automate, și altă direcție cu service-uri, cu întreținere. N-a venit pe direcția mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar și așa a rămas repetent”, și-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile."


Trimiteți un comentariu