miercuri, 3 mai 2017

Ghid de supraviețuire

Subject: Ghid de supravietuire pt 1 mai la 2 Mai si...m-am aia...!


1. Condu cu viteză mare! Trebuie să ajungi primul. A dat la televizor că la anul se mută marea la ruși și trebuie să o mai vezi o dată neapărat. Cine știe ce muzeu fac papitzoii în locul ei.

2. Ai grijă să nu calci în cioburile lăsate tot de tine anul trecut pe plajă. Tu le știi, dar ele sunt nesimțite, te-or fi uitat.

3. Neapărat să faci baie noaptea în dreptul teraselor foarte aglomerate. Marea e mult mai sărată acolo. Prietenii știu de ce.

4. Umblă încălțat. Un chiștoc aprins în talpă îți poate strica mersul de hipster. La restaurant sau la cantină e ok să umbli în chiloți. Uzi, așa cum ai ieșit din apă. Se usucă până vine comanda. Nu te jena, tuturor ni se revarsă șuncile burții peste cuc la fel. Se poartă.

5. Urlă. Urlă cât de mult poți. Urlă la masă, la rând la shaorma, la supermarket, peste tot. Dacă ești beat și nu faci tot efortul pentru a răguși, atunci ești suspect.

6. Cere cuiva de la bar să schimbe rocku' și să pună ceva nou. Se poartă. Legi prietenii frumoase așa.

7. Pune-ți tocul de 14 și hai la Stuf, la stâlpul ăla cu lumină. Ia cu tine ceva de băut de acasă și pahare de plastic. Trebuie să lași ceva pe plajă la plecare. Tradițiile te obligă.

8. Nu îți lua cazare în niciun caz, nici dacă ai bani. Ține-i de băutură pe toți. Nu o să ai niciodată nevoie de nimic altceva la mare. Dacă vii cu cortul, ia-ți cu tine laptopul, tableta și un dslr cu zoom mare și lasă-le liniștit în el. Odată tras fermoarul, cortul devine o fortăreața de nepătruns. Fă sex zgomotos chiar dacă ești singur în cort. Gotta keep a good image.

9. Vino singur în mașină. E nevoie de cât mai multe pe plajă. Odată ajuns, trage mașina cât mai lângă mare, să o vadă și ea.

10. Să nu faci poze treaz, pieptănat sau spălat pe ochi și pe dinți. E boring. Te vrem spart, fumat, rupt în gură, cu cariile la vedere, sărind îmbrăcat în apă sau neapărat cu o sticlă de ceva în mână. Pozele cu răsărit, apus, scoici etc. sunt pentru fătălăi. Vrem selfie-uri cu tine și cariile tale.

11. Încarcă-ți bateria la telefon înainte să vii la plajă. Fără muzica ta din telefon nu îmi găsesc pacea interioară și valurile sună fals.

12. Cere-mi bani când rămâi fără (”Facem și noi o chetă, frate”). Te rog, îmi place să te văd cu Aifon Ultimu' în stânga și cu dreapta întinsă spre mine.

13. La plecare, înghesuie-te. Taie calea tuturor, scoate curu' pe geam și strâmbă-te la fraierii care stau pe banda lor și nu au curaj să depășească coloana. Dacă ai noroc și conduci tare de tot, intri și la Știrile de la ora 5.

Am încredere în tine că te vei descurca. Baftă! Vino viu înapoi. Redus așa cum ești, mă-ta și tac-tu te iubesc.


 

 


Trimiteți un comentariu