marți, 20 iunie 2017

Liberali făceați-vă datoria față de țară!


Ludovic Orban: Vom fi prezenţi în sală pentru a împiedica fraudarea voturilor

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a răspuns marţi "comentariilor critice" apărute în mediul online referitoare la prezenţa parlamentarilor liberalilor în sala de plen la votul moţiunii de cenzură, explicând că deputaţii şi senatorii partidului vor asista la şedinţă "pentru a împiedica fraudarea voturilor". 

"Am văzut comentariile din mediul online care ne critică pentru că vom fi prezenţi în sală la votul moţiunii de cenzură. Suntem acuzaţi că în felul acesta asigurăm cvorumul pentru şedinţa. De aceea, vreau să clarific această chestiune: 1. Bătăliile se câştigă pe câmpul de luptă, nu părăsindu-l. Oamenii ne-au votat că să le apărăm interesele. 2. Suntem prezenţi pentru a împiedica fraudarea voturilor şi pentru a ne exprima poziţia critică faţă de aceste două capete ale hidrei, Dragnea şi Grindeanu. 3. Nerealizarea cvorumului este în interesul lui Dragnea, pentru că nu duce la căderea moţiunii, ci la amânarea dezbaterii şi a votului. În acest fel, Dragnea poate câştigă timp pentru a mai cumpăra voturi de susţinere. Va întreb şi eu: ce s-ar fi întâmplat dacă noi am fi ieşit din sălile de şedinţă în timpul dezbaterii legilor care au făcut parte din trocul trădării dintre Dragnea şi UDMR?", a scris Orban pe Facebook.

El a precizat că toţi parlamentarii PNL vor prezenţi în sală la moţiune şi niciunul dintre ei nu va vota.

Dezbaterile şi votul asupra moţiunii de cenzură "România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor!", depusă de PSD împotriva Guvernului Grindeanu, vor avea loc miercuri, de la ora 11,00.


Trimiteți un comentariu