marți, 27 iunie 2017

Prostălaii dau din colț in colț.


Liderul PSD Liviu Dragnea și o parte dintre membrii conducerii BNR au discutat, duminica trecută, în format informal, pe tema încasărilor slabe din TVA și accize, situație care riscă să pună în pericol majorarea salariilor. EVZ a obținut o relatare neoficială a celor petrecute în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaților. 

Senatorul PNL Florin Cîțu a scris pe pagina sa de Facebok că "execuția bugetară este un dezastru" și că România a înregistrat un deficit de 3 ori mai mare decât anul trecut.

"Îngrijorarea şi revolta mea vin însă de la altceva. Să vă dau nucleară. Un povestitor spune că îngrijoraţi de raportul publicat de mine, mai ales de prognoze, Dragnea şi cu Vâlcov au hotărât duminică să ia măsuri extreme. Au convocat în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor o mega reuniune cu invitaţi verificaţi. Scopul acestei întâlniri: măsuri urgente pentru a corecta derapajul economic al României în care tot ei ne-au băgat. Şi încă nu v-am zis-o pe aia grea. Liviu Dragnea (oare cu ce putere?) a convocat la această întâlnire şi Consiliul de Administraţie al BNR (...) Inchideti ochii si imaginati-va cum Darius Valcov a inceput sa le dea ordine lui Georgescu, Gherghina etc… Mai adugati aici seful de la CNP si pe cel de la ANAF. Iar lista nu se opreste aici!", a spus acesta, care se întreabă dacă BNR este implicată politic.EVZ a obținut, marți, confirmarea întâlnirii, precum și o relatare a celor petrecute în biroul lui Dragnea. Principala temă de discuție a fost încasarea slabă la bugetul de stat a veniturilor din TVA și accize, potrivit sursei citate. Participanții la ședință au căutat diferite metode de ieșire din impas. Nu este exclus, spun sursele EVZ, ca PSD să fie nevoit să ia măsuri nepopulare.

"A fost o discuție pe echilibrul bugetar și măsurile din noul program de guvernare. Dacă se iau măsurile prinse în program, nu ar trebui să fie probleme. Vom ști mai bine la sfârșitul semestrului care este situația", ne-a relatat o sursă aflată în cercul restrâns al participanților la discuții. "S-a făcut o evaluare privind impactul tuturor măsurilor bugetare, ce se întâmplă cu veniturile. Problema de fond a fost cum reușim să colectăm ca lumea din TVA, accize". Sursa citată a confirmat că la întâlnire au participat "mai mulți" membri din Consiliul de Administrație al BNR.

CCR lungește FITILUL. Când va EXPLODA problema CĂSĂTORIILOR GAY încheiate în alte țări

Oprea, Kovesi și Coldea, NEVOIȚI să meargă la Comisia privind alegerile din 2009. Dosarul PICCJ a fost CLASAT. Reacția lui Dan Andronic

Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a precizat pentru EVZ că nu a existat o întâlnire între membri ai Consiliului de Administrație al BNR, în calitate oficială, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și nu a vrut să ofere alte informații.

Șeful Comisiei Naționale de Prognoză, Ion Ghizdeanu, a reacționat nervos la întrebările adresate de EVZ.  "Nu stiu, nu am participat la asa ceva, sănătate. Eu sunt la Comisia de Prognoză!", a spus el și a închis telefonul, întrebat dacă are informații legate de întâlnire și dacă a participat cumva la aceasta.

EXCLUSIV - Bomba cu ceas de la guvernare. PSD a cerut ajutorul BNR. Culisele ședinței de taină din biroul lui Liviu Dragnea

CONSILIERUL: „Președintele Iohannis a pus bețe în roate mecanismului «Noi suntem Statul». Numirea lui Eduard Hellvig în fruntea SRI a fost extrem de inspirată”. Demiterea generalului Florian Coldea, un element care a ajutat la recredibilizarea SRI (III)


Trimiteți un comentariu