vineri, 23 iunie 2017

Regulatul intelectual


Profesorul Mihai Lucan este mason de peste 20 de ani şi a devenit un rechin relaţional cu statut special în oceanul şmecherilor României, scrie Liviu Alexa în Ziar de Cluj. 

În acest bileţel, rătăcit după percheziţiile DIICOT, este dovada clară a forţei acestui om. Lucan este intim cu mulţi procurori, nu numai cu Fanică.„Daca SRI Cluj mai există, atunci le cer ca cetăţean ajutorul. Nu să mă apere pe mine, eu sunt un fir de praf, ci să apere acest oraş de abuzuri demente ca cel din bileţel, de alterarea Justiţiei. Voi trimite acest articol şi în atenţia Preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi în atenţia lui Eduard Hellvig, şef SRI”, scrie ziardecluj.ro.

Între timp, DIICOT investighează activitatea lui Lucan şi, în stil tradiţional, s-a oprit genetic după nişte percheziţii. Fiindcă sigur s-a intervenit pe undeva, pe la eşalonul superior. Forţa lui Lucan e enormă, şi ea poate opera şi asupra procurorilor, spune sursa citată.

DOCUMENT EXPLOZIV. O SOMITATE MEDICALĂ, mesaj INCREDIBIL către un PROCUROR: „Te rog să mă ajuţi să îi f... ”

Mărirea şi decăderea unei vedete DNA. Emilian Eva, procurorul care s-a tratat de depresie cu şpagă

„Cei care îl cunosc ştiu că tupeul său nemăsurat, de Dumnezeu medical, mergea până într-acolo încât emitea bule papale prietenilor APROPIAŢI sau SLUGILOR, cărora le trimitea diverse bileţele cu diverse "comenzi". Nivelul tupeului era (şi este) atât de mare încat Lucan nu avea greaţă să mascheze ordinele de căsăpire ale cuiva, ci le semna ca un secretar de partid, pe faţă şi transparent”.Surse: Lista scurtă de MINIȘTRI a PSD. ARTILERIA GREA a partidului intră în joc

Ce se întâmplă cu PENSIILE românilor. O soluție ICCJ OBLIGĂ casele de pensii să facă un pas


Trimiteți un comentariu