miercuri, 5 iulie 2017

Ceva se schimbă in Poliția Română

În urmă cu ceva ani, atunci când lucram in MAI, doi nenorociti, beti criță, se aflau intrun autoturism personal ce rula cu o viteză mare, mi-au agățat mașina aflată în repaus întro intersecție. Culmea ironiei, cei doi erau politisti la secția 18 Poliție din Bucuresti. După ce m-au agresat, fără a avea cea mai mică vină, au incercat sa fugă de la locul accidentului. În cursul altercaţiei ce-i doi și-au devoalat calitatea de polițiști. I-am rugat să mă urmeze la Secția 18 de poliție. Am luat cu mine si un martor dintre călătorii care erau întro stație de autobuz din apropierea incidentului. Pe drum către secția de politie cei doi nenorociți au intrat întrun magazin și au cumparat două sticle de votcă. Fiecare au consumat câte o sticlă pentru a acoperii starea de ebrietate din timpul micului accident.
Am constat la Secția de poliție că erau întro clică inclusiv cu șefii secției, ba chiar la nivelul conducerii MAI.

Dupa întocmirea documentelor însoțite de declarația martorului au văzut că n-au scăpare și convinși de șefi si-au cerut scuze și m-au rugat sa-i iert, ceea ce am si făcut după cele patru ore de parlamentări. Era ajunul Crăciunului.

Cazul a ajuns, instant, la conducerea ministerului fiind un incident între militari.

A doua zi am fost admonestat că am greșit, pentru faptul ca i-am iertat pe cei doi subofițeri care mi-au prezentat inițial și două legitimații de ziariști la ANTENA 3. Trebuiau dați pe mîna instanțelor militare.

Luați atitudine și nu aveti milă de infractori!

Ce fac infractorii români și cum acționează Poliția? Să citim mai jos:

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucurestiul, cu mandate de aducere, au realizat o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti.
Potrivit anchetatorilor, pe data de 18 mai, în jurul orelor 20,30, în timp ce se afla în incinta UPB - Facultatea de Transporturi, Mircea Oprean, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc, acesta ameninţându-l totodată cu un cuţit, în timp ce se afla în parcarea amenajată din spatele facultăţii. De asemenea, persoana vătămată a declarat că în momentul în care a încercat să se refugieze în autoturismul personal a constatat că unul dintre cauciucurile autoturismului a fost tăiat.

Citește ai! Ce bancă din România, înființată în anii ’90, se VINDE
politicilor
Oprean a declarat că îl bănuieşte pe Viorel Chivu de o implicare în acest conflict pe fondul unor neînţelegeri mai vechi care au apărut între ei.

Potrivit poliţiştilor, acţiunile violente ale celor doi împotriva lui Mircea Oprean au produs in puternic impact mediatic, acestea fiind cu atât mai grave cu cât ele avut loc în incinta unei instituţii publice, într-un cadru universitar, la un interval orar în care acest loc teste tranzitat atât de cadre didactice, cât şi de studenţi.

Citește și: Transformare pe piața de retail!lua Ce va face un GIGANT din ultimele șase magazine ale unui lanț celebru

"Mai mult, violenţele comise împotriva lui Oprean Ioan Mircea au creat în rândul cadrelor didactice din cadrul UPB o stare de tulburare indignare, nelinişte şi nesiguranţă",arătă se arată în comunicat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Trimiteți un comentariu