marți, 11 iulie 2017

Porcii! Acțiuni la purtător.


Profit.ro: Fiul șefului PSD vrea să devină anonim. Valentin Dragnea ar urma să își treacă ferma de porci din Teleorman pe acțiuni la purtător

Valentin Dragnea, fiul șefului PSD și președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar fi decis ca ferma Salcia din Teleorman, al cărei obiect principal de activitate este creșterea porcilor și pe care o controlează de mai mulți ani, să aibă acțiuni la purtător, și nu acțiuni nominative ca până în prezent, scrie Profit.ro.

Acțiunile la purtător, care nu includ elementele de identificare ale titularului, ar fi folosite, printre altele, și în cadrul firmei de construcții TelDrum, prezentată în presă ca fiind „patronată din umbră" de Liviu Dragnea, ipoteză negată însă repetat de acesta, mai precizează sursa citată.

Dragnea junior controlează mai multe firme, printre care și Ferma Salcia S.A. Acum, el ar fi decis ca valoarea nominală a acțiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acțiune, iar acțiunile nominative să fie transformate în acțiuni la purtător.


Trimiteți un comentariu