vineri, 7 iulie 2017

Pupincurismul


Grindeanu SPUNE ce i-a lipsit ca să RĂMÂNĂ premier: „Pupincurismul”

"Nu îmi e foarte clar cum gândeau ei. Ei, în loc să se raporteze la primul ministru se raportau la Daddy, iar Daddy era foarte bucuros că se întâmpla lucrul acesta.  Ca de obicei, un an și jumătate, în statutul PSD avem mari probleme și de aici și chestiunile pe care le-am spus. Nu mi-e foarte clar statutul în acest moment, în schimb știu ceea ce simț. Eu sunt membru al acestui partid de 21 de ani. Nu am venit de la PD ca domnul Liviu Dragnea. Pe mine mă interesează foarte mult că PSD să funcționeze conform statutului. Acest lucru nu se întâmplă în acest moment în PSD. Nu e foarte clar. S-a scos statutul de pe site, dacă va aduceți aminte în acele zile. Lucruri legate de respectatarea statutului...în acest moment sunt în aer. Nu neapărat acum. ci de vreun an jumate. 

Pentru binele PSD în acest moment e nevoie de o schimbare de leadership. E evident acest lucru, dar nu rezolvă problema. Dacă pleacă Liviu Dragnea și vine cineva de același tip n-am rezolvat problemă. Problema e structurală, de a reporni motoarele interne ale PSD, de a pune în funcțiune structurile, de a respectă statutul, de a reface, de a umblă la acea fisură care există în acest moment între conducerea centrală și teritoriu, acele sute de mii de oameni. De aceea cred că schimbarea e necesară, dar nu rezolvă problema de fond dacă nu începem să lucrăm la aplicarea statutului", a afirmat Grindeanu, într-un interviu acordat Mediafax

Grindeanu, despre Ponta: "Îmi doresc să nu plece"

Sorin Grindeanu a spus că venirea lui Victor Ponta alături de el în perioada crizei politice l-a ajutat foarte mult din punct de vedere politic.

"Venirea lui Victor Ponta alături de mine a dus la atragerea atenției asupra anumitor lucruri greșite pe care Liviu Dragnea le-a făcut. În al doilea rând, Victor Ponta, cu bune și cu rele, are foarte multă experiență politică și aveam nevoie în acel moment. Am văzut o declarație a lui Victor Ponta care spunea că va merge la un alt partid care nu este în acest moment în Parlament. Eu îmi doresc să nu plece, indiferent cât de mâhnit este. Este nevoie de Victor Ponta în interiorul PSD, cum este nevoie de toți oamenii care au experiență politică și administrativă", a explicat fostul premier.


Trimiteți un comentariu