miercuri, 9 august 2017

Românii batjocoriti, in propria tara, de un patron cipriot cretin.


Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a demarat o anchetă în cazul fabricii de textile din comuna Păulești, unde în urma cu mai bine de o lună zeci de angajați au fost umiliți și înjurați de către așa-zisul patron înainte să-și primească salariile, și așa date cu întârziere. 

Din data de 16 iunie, când a avut loc incidentul, și până în prezent societatea și-a mutat producția din Păulești în zona Movila Vulpii.

Citește și:Fabrica Unique Clothing și-a cerut insolvența


ITM Prahova s-a sesizat în urma articolelor publicate în presă, iar miercuri reprezentanții instituției sub coordonarea inspectorului șef Dumitra Ionescu au format o echipă de control și au început verificarea societății Unique Clothing. 

Ținând cont de numărul angajaților și amploarea verificărilor rezultatele acțiunii vor fi făcute publice joi. 

Up-date:


Observatorul Prahovean: Cine este cetateanul strain care a injurat angajatii unei fabrici de textile din Prahova

Observatorul Prahovean afirma ca cetateanul strain care a injurat angajatii unei fabrici de textile din Prahova este cipriotul Eleftherios Vanellis. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care are desenata o mustata ca a lui Hitler iar in partea stanga se vede o zvastica.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc in 16 iunie la fabrica Unique Clothing, din comuna Paulesti, sat Gageni. Observatorul Prahovean afirma, citand surse, ca "Vanellis nu ocupa in firma nicio pozitie de conducere, insa cu toate astea angajatii il stiu de 'sef' si de omul care face platile".

Administratorul societatii se numeste Dimitriou Antreas, un barbat originar tot din Cipru, in varsta de 71 de ani. Observatorul Prahovean precizeaza ca a incercat sa obtina un punct de vedere oficial al firmei, insa la numerele de telefon afisate pe internet nimeni nu a raspuns.


Trimiteți un comentariu