duminică, 4 martie 2018

Cotofenele s-au reunit în Costa Rica


Primele imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica din Costa Rica

Elena Udrea, în Costa Rica

Imagini incendiare cu Elena Udrea şi Alina Bica. Dispărute din ţară de săptămâni întregi cele două au fost surprinse la o terasă din Costa Rica.Au apărut fotografii cu Elena Udrea şi Alina Bica în Costa Rica. Imaginile au fost postate pe Facebook de un român care spune că instantaneele au fost realizate ieri, la Taco Bar - Jaco Beach, Costa Rica.

Cele două au fost condamnate în dosare penale. Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute", în primă instanță. Ea a plecat din țară cu puțin timp înainte de a se pronunța sentința definitivă. Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fost condamnată la 3 ani și 6 luni în primă instanță, iar avocatul ei susține că nu poate fi prezentă la proces pentru că are probleme medicale, ce nu îi permit să revină în țară.

"Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii. Live din Jacó, Costa Rica. Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?", scrie cel care a publicat imaginile pe facebook.

Elena Udrea a reacționat la scurt timp de la apariția fotografiilor.

,,În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să "share-uiască". Poze cu mine și Alina în Costa Rica. Dacă știam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar și din cabinetul ginecologului", a scris ea pe facebook. ,,De mâine mă ocup să aveți un raport în imagini al prezenței mele aici", a adăugat ea.

Udrea şi Bica au mai fost fotografiate când făceau cumpărături la Paris în februarie 2014.

Alte subiecte pe Realitatea.net


Niciun comentariu: