marți, 20 martie 2018

Dodon dă în dodii


Dodon taie în carne vie: Nu vreau să se ajungă la ceea ce s-a ajuns între Ucraina și RusiaPresedintele moldovean Igor Dodon este de părere că unionistii reprezinta pericolul principal din tara si din cauza lor o sa apara o ura fata de tot ce este romanesc.

„Pericolul numarul unu acum este reprezentat de tot ceea ce fac unionistii. Nu intamplator la mine se adreseaza sute de oameni care ma roaga sa fac ceva, sa-i scot in strada. Vreau sa constientizeze colegii din Romania ca prin sustinerea unor astfel de actiuni este riscul major ca dusmanul numarul unu al Republicii Moldova sa fie Romania", a declarat Igor Dodon, potrivit Agora.md.

Mai mult, presedintele Republicii Moldova spune ca din cauza curentului unionist, moldovenii care se declara impotriva Unirii ar putea incepe sa urasca tot ceea ce inseamna romanesc.

„La noi stiti cum sunt modovenii, rabda, rabda, dar la un moment dat o sa zica: ‘de ce se baga peste noi?’. Sa nu uitam ca peste 70% sunt impotriva Unirii. Din cauza unionismului o sa apara o ura fata de tot ceea ce este romanesc. Eu nu-mi doresc asta. Sunt prietenii si vecinii nostri. Nu vreau sa se ajunga la ceea ce s-a ajuns intre Ucraina si Rusia", a conchis Igor Dodon.


Niciun comentariu: