luni, 30 aprilie 2018

Nebunie, nebunie, nebuni de legat

Parchetul General a fost SESIZAT: Plângere din Parlament că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin - FOTO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor

Publicat: 19:41

Sursa foto: nasul.tv
Ministerul Public a fost sesizat de unul dintre cei mai vocali parlamentari că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin! Sesizarea a făcut-o deputatul Liviu Pleșoianu, de la PSD, care a văzut că instituțiile statului nu au luat nicio măsură, după ce Sebastian Ghiță a făcut dezvăluirile despre cei doi.

Conform lui Pleșoianu, Coldea și Kovesi ar putea fi acuzați de ”infracțiuni contra securității naționale”.

Citește și: Fuziune colosală! Apare cel mai puternic lanț de supermarketuri de pe această piață

”Pentru că am observat, la nivel instituțional, o liniște totală în ceea ce privește afirmațiile lui Sebastian Ghiță cu referire la faptul că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi "ofițeri ai unui serviciu secret străin", am sesizat chiar acum Ministerul Public cu privire la posibile infracțiuni contra securității naționale. Iată conținutul sesizării:

"Subsemnatul Pleșoianu Liviu Ioan Adrian, deputat în Parlamentul României, doresc să sesizez Ministerul Public cu privire la următoarea situație:

Citește și: Surprinzător! Ce meserie are soțul știristei Andreea Marinescu și ce preocupări neașteptate are acesta

În cadrul unei serii de înregistrări / interviuri, difuzate și preluate la scară națională de către cea mai mare parte a presei (atât în anul 2017, cât și în anul curent), fostul deputat Sebastian Ghiță a făcut mai multe afirmații în ceea ce privește o posibilă TRĂDARE a interesului național de către domnul Florian Coldea și de către doamna Laura Codruța Kovesi. Înainte de a reda câteva pasaje ilustrative în acest sens, trebuie să menționez faptul că domnul Sebastian Ghiță (conform propriilor afirmații) face referire la anumite situații și momente în calitate de martor al acestora.

În data de 16 ianuarie 2017, a fost difuzată de către presă o înregistrare în care Sebastian Ghiță vorbește despre faptul că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi „sunt, de fapt, ofițeri ai unui serviciu secret străin”:

Citește și: Totul s-a schimbat după moartea mamei sale: Ce decizie radicală ar fi luat Anamaria Prodan

„Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţia sa de exlusivitate cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Un serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi ai unui serviciu secret străin. Acesta este motivul pentru care Coldea obliga SRI şi pe colegii din SRI să o ajute pe Kovesi tot timpul, cu plagiatul, cu comisiile, cu orice, astfel încât Kovesi să rămână acolo în funcţie”.

În altă înregistrare, difuzată tot în 2017, Sebastian Ghiță detaliază și dă chiar numele unor „șefi ai stației CIA din România”:

Citește și: Guvernul modifică DECLARAȚIA 112: Ce noutăți vor fi introduse

„Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. La K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întîlneam de minimum două ori pe săptămană încă din anul 2010. Și a durat această serie de întîlniri pînă în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întîlniri au existat în acești ani. La unele dintre întîlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un șef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi”.

De asemenea, în cadrul unui interviu difuzat anul acesta, Sebastian Ghiță reia afirmațiile din 2017 și le completează, adăugând un element de o maximă gravitate – faptul că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi primit ordine de la șeful antenei CIA din România, iar că unul dintre aceste ordine ar fi fost acela de a distruge trusturile de presă românești.

Citește și: Performanță uriașă pentru Simona Halep: Ce loc ocupă în clasamentul all-time al liderilor WTA

Într-o secvență a interviului, Sebastian Ghiță spune așa: „Evident că între Coldea și Kovesi erau și alte lucruri în afara celor de siguranță națională. Cred că SRI a ajutat-o mai mult pe Codruța decât pe alții. O ajuta și personal, și instituțional. Era meritul Codruței că stătea atât de aproape de Coldea. E o chestiune de evidență că Florian Coldea și Kovesi aveau legătură cu CIA. CIA are una dintre cele mai puternice ”antene” din zonă în România”.

Jurnalistul Ion Cristoiu, realizatorul interviului cu Sebastian Ghiță, completează informațiile:

Citește și: Tranzacție gigant! Telekom se aliază cu un colos controlat de japonezi

„Sebastian Ghiță se întâlnea, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România. El spune că Dan Voiculescu și condamnarea sa a fost cerută din SUA. Americanii au dat ordin ca trusturile de presă românești să fie distruse. Ghiță a recunoscut că a pus la cale preluarea Realitatea TV la aceste întâlniri, misiunea sa a fost să fie manager la Realitatea TV”.

Consider că Ministerul Public are datoria și obligația de a cerceta dacă informațiile furnizate de către Sebastian Ghiță sunt reale. Mai consider și că Ministerul Public are datoria și obligația de a demara cu celeritate cerecetări în acest caz având în vedere gravitatea posibilelor fapte, calitatea posibililor făptuitori, precum și interesul public uriaș. În cazul în care afirmațiile lui Sebastian Ghiță se dovedesc a face referire la fapte, situații și împrejurări reale, în cazul în care, așa cum declară Sebastian Ghiță, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea au fost / sunt ofițeri ai unui serviciu secret străin sau au executat / execută ordinele acestuia, pe lângă alte infracțiuni incidente, consider că trebuie acordată o deosebită atenție articolelor 394 și 395 din Codul penal (Infracțiuni contra securității naționale – Trădarea și Trădarea prin transmitere de informaţii secrete de stat). Necesitatea derulării cu celeritate a unor cercetări rezultă tocmai din posibila afectare a securității naționale. Cu așa ceva NU ne putem juca și e imperios necesar ca societatea românească să constate că Ministerul Public ia în serios orice posibilă infracțiune care aduce atingere securității statului nostru!

Citește și: Nu s-a știut până acum! Gestul emoționant pe care l-a făcut DJ Avicii înainte de moarte

De asemenea, în situația în care se probează afirmația lui Sebastian Ghiță (redată de jurnalistul Ion Cristoiu, cel care a realizat interviul cu Sebastian Ghiță) conform căreia „Dan Voiculescu și condamnarea sa a fost cerută din SUA. Americanii au dat ordin ca trusturile de presă românești să fie distruse”, am avea de a face atât cu o foarte gravă încălcare a Constituției României, articolul 30, alineatul 4 („Nici o publicaţie nu poate fi suprimată”), cât și, cel puțin, cu infracțiunea de represiune nedreaptă.

Față de cele prezentate, chestiuni care consider că pot întruni elementele constitutive ale unor infracțiuni prevăzute de lege, vă rog să luați măsurile legale care se impun.

Citește și: Nebunie britanică?! Justiția a decis că un bebeluș trebuie să moară! Mesajul transmis de Papa Francisc

Aceasta este declarația pe care o susțin și o semnez pe propria răspundere!

Vă mulțumesc,

Liviu Pleșoianu", se arată în sesizarea deputatului.TAGS: cia dan voiculescu eric easley florian coldeaion cristoiu laura codruţa kovesi liviu plesoianuministerul public ofiteri acoperiti parlamentul românieipleșoianu liviu ioan adrian realitatea tv sri

  

by Taboola 

Sponsored Links 

Alte articole interesante

The World's Scariest BridgesViral X Files

12 oldest mothers who have given birthWoJournals

20 Amazing Hotels In Striking Locations You Must Visitwww.travelden.co.uk

Harta raiului - Eben Alexander9,90 lei - libris.ro

Filtru apa portabil, LifeStraw Personal134,01 lei - emag.ro

20 Most Dangerous Bridges in the World – Lives FamousLives Famous

CITESTE SI
Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, spune că SUA provoacă un RĂZBOI: 'Dacă vor înfrunta Iranul, ei vor fi înfrânţi'

 19:26 387Se pregătește DEBARCAREA Vioricăi Dăncilă: Anunțul RADICAL făcut de Traian Băsescu despre 'MARIONETA' lui Liviu Dragnea

 19:09 3926România a importat medicamente de 210 milioane de euro într-o singură lună: Exporturile au fost de 3 ori mai mici

 18:56 295Donald Trump a jignit o artistă care a spus că e un pămpălău: 'A fost o rușine, a eșuat mizerabil'

 18:42 952

EXQUIS.RO

Originea tradiționalilor MICI, nelipsiți de 1 Mai
Boala declanșată de exercițiile fizice de intensitate ridicată
Trucul care te ajută să mănânci pâine FĂRĂ să te îngrași
Ce trebuie să știi când cumperi salată verde și ceapă

BUGETUL.RO

Inițiativă interesantă a unui primar din România: Câți bani oferă pentru poze cu persoane care aruncă gunoiul la întâmplare
Toți cei care așteaptă banii de pe taxa auto sunt vizați: Ce vor face organele fiscale foarte curând
Guvernul modifică DECLARAȚIA 112: Ce noutăți vor fi introduse
Performanță uriașă pentru Simona Halep: Ce loc ocupă în clasamentul all-time al liderilor WTA
Totul s-a schimbat după moartea mamei sale: Ce decizie radicală ar fi luat Anamaria Prodan
Adevărul crunt spus de Codin Maticiuc: „Românul are mașina mai scumpă decât…”
Fuziune colosală! Apare cel mai puternic lanț de supermarketuri de pe această piață
Au fost făcute publice numele militarilor răniți în Afganistan! Cine sunt și ce grade au

BLACKNEWS.RO

Afganistan : Un jurnalist BBC a fost ucis la Khost
Ayatollaul Ali Khamenei este în mod ”ferm” favorabil ca Iranul să aibă relaţii cu lumea
Afganistan : Cel puţin 37 de persoane, inclusiv 10 jurnalişti, au fost uciși în seria de atentate sângeroase
Kenya : Cel puţin 100 de persoane au murit de la începutul lunii aprilie din cauza ploilor și alunecărilor de teren (Crucea Roşie)
Liderul suprem iranian acuză SUA că vor să provoace o ”criză regională” în Orientul Mijlociu
Iranul poate îmbogăţi uraniu la un nivel mai mare decât înainte de semnarea acordului din 2015 (Ali Akbar Salehi)
Trump a insultat-o pe Michelle Wolf pentru discursul susținut în calitate de gazdă a dineului corespondenţilor de la Casa Albă

4tuning.ro

Greseli pe care le fac soferii de masini turbo si care ii trimit la service mai repede

REVISTABLOGURILOR.RO

Cozmin Gușă spune SECRETUL TERIBIL al lui Liviu Dragnea: Ce personaje sunt implicate în cel mai NEGRU SCENARIU
Fostul șef al SPP, atac DEZVĂLUIRI și ATACURI RUȘINOASE la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Nazistul de la Cotroceni a adoptat atitudinea unui om al maidanului cu nano-creier’
SCENE INCREDIBILE între Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea: Premierul a vrut să demisioneze, șeful său nu a lăsat-o, anunță Rareș Bogdan
Victor Ponta lansează cel mai DUR ATAC la adresa lui Liviu Dragnea: Ce înțelegeri SECRETE a făcut în Israel

EXTERNE
Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, spune că SUA provoacă un RĂZBOI: 'Dacă vor înfrunta Iranul, ei vor fi înfrânţi'

 19:26 387Donald Trump a jignit o artistă care a spus că e un pămpălău: 'A fost o rușine, a eșuat mizerabil'

 18:42 952TRAGEDIE în lumea presei: Opt jurnalişti, inclusiv de la BBC şi AFP, ucişi de un terorist în timp ce vizitau zona unui atentat

 17:06 3477

SĂNĂTATE
România a importat medicamente de 210 milioane de euro într-o singură lună: Exporturile au fost de 3 ori mai mici

 18:56 295ATENŢIE la căpuşe de 1 Mai: Simptomele care trebuie să te alarmeze dacă ai fost muşcat

 16:56 857SFATURI de sezon: Cum prevenim indigestia fără să renunțăm la mici

 10:22 980

ECONOMIE
România a importat medicamente de 210 milioane de euro într-o singură lună: Exporturile au fost de 3 ori mai mici

 18:56 295Situaţie extrem de rară: Producătorii de energie electrică ajung să-i plătească ei pe consumatori

 16:36 2120SALVAREA economiei a venit de afară: Românii plecați în străinătate au stabilit un NOU RECORD cu banii trimiși în țară anul trecut

 16:17 3245

SOCIAL
ȘOCANT - O adolescentă din Suceava s-a sinucis după ce părinții i-au confiscat telefonul mobil

 17:26 2126ACCIDENT pe un important Drum Național: Circulația e BLOCATĂ

 17:17 2987SALVAREA economiei a venit de afară: Românii plecați în străinătate au stabilit un NOU RECORD cu banii trimiși în țară anul trecut

 16:17 3245

CULTURĂ SI MEDIA
Un jurnalist de la PRO TV are o casă UNICĂ în această parte a Europei: Sunt doar 9 în lume / VIDEO

 17:37 3852Gestul de 85 de milioane de dolari făcut de Avicii înainte de a se sinucide: A dat toți banii săracilor

 18:11 2887Doliu în lumea muzicii din România: Un celebru cântăreț a murit la doar 47 de ani

 15:51 7626

UNIUNEA EUROPEANĂ
UE pune presiune pe Marea Britanie și lansează o ipoteză explozivă: Motivul pentru care ar putea eșua negocierile pentru Brexit

 13:42 2808Grecia se pregătește de RĂZBOI cu Turcia? Decizia MILITARĂ luată de Atena, în plină tensiune cu Ankara

 29/04/2018 8156Rusia a ajutat opoziţia în alegerile din Marea Britanie: Metoda patentată în SUA a fost aplicată și în Regat

 29/04/2018 1393


Niciun comentariu: