sâmbătă, 12 mai 2018

Trebuie să emigrăm toți? Vai și amar de români!


Bogdan Lungu, gălățeanul care s-a prezentat cu o navetă de bere la PSD, după ce a pierdut un pariu cu Dragnea, a plecat din țară

Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut pariul cu liderul PSD Liviu Dragnea și care a mers până la București pentru a-și onora rămășagul, a plecat în America, ”aproape” de tot, potrivit unei postări a acestuia de pe pagina de  Facebook.  


Bogdan Lungu a postat vineri o poză cu el și cu steagul României în fața Empire State Building, lângă care a adăugat ”Așa cum am spus... am plecat! Mândru că sunt Român”. Ulterior, întrebat dacă a plecat de tot, gălățenul a răspuns într-un comentariu ”aproape”.  
Foto: Bogdan Lungu-Facebook


Bogdan Lungu s-a prezentat luni, 7 mai, cu o navetă de bere la sediul PSD, după ce a pierdut un pariu pus cu Liviu Dragnea pe Facebook. 

 Totul a pornit în urmă cu o săptămână și ceva, liderul PSD a fost provocat de internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând "cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea. 


Lungu, un taximetrist de 43 de ani, s-a ținut de promisiune și a venit cu berea în curtea sediului PSD din București.


După o oră petrecută cu liderul PSD, timp în care a refuzat să mănânce mici, pentru că ”nu acceptă pomenile electorale”, gălățeanul a spus că „Liviu Dragnea nu m-a convins cu nimic. I-am spus că o să-mi iau familia și o să plec din această țară”, potrivit Recorder.


Niciun comentariu: