marți, 19 iunie 2018

Ce i-ar lua gâtul, unii, președintelui!


Iohannis reacţionează după modificarea legislaţiei penale: Majoritatea PSD votează legi cu dedicaţie pentru Dragnea. Inadmisibil. Amputează puterile Justiţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a acuzat majoritatea PSD-ALDE din Parlament că a modificat Codul de Procedură Penală cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea. Şeful statului susţine că PSD vrea să amputeze puterile Justiţiei.

Întrebat cum vede viteza cu care PSD a modifcat Codul de procedură penală, preşdintele Klasu Iohannis a răspuns: „Viteza ca viteza, am mai avut situaţia în care s-a votat noaptea. Dar rezultatul mă întristează. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD nu doar încearcă să amputeze puterile preşedintelui, ci şi puterile Justiţiei, ceea ce este foarte. Foarte grav. Dacă am avut legile Justiţiei, care m-au nemulţumit profund, acum vedem ceva nemaîntâlnit în ultima vreme: majoritratea PSD votează legi cu dedicaţie pentru şeful ei, votează legi cu dedicaţie pentru Dragnea. Este inadmisibil. Modificările sunt făcute cu dedicaţie, altele sunt făcute pentru a opri procurorii din investigaţii. Voi folosi prerogativele constituţionale pentru a solicita o îmbunătăţire a acestui text“. 


Niciun comentariu: