miercuri, 13 iunie 2018

Mamutul se deșteaptă. Prima fisură in PSD.


Prima fisură în PSD: un șef de filială se delimitează de campania legată de Firea și HalepA apărut prima fisură în PSD: un șef de filială a Partidului Social Democrat se delimitează de campania formațiunii politice legată de Gabriela Firea și Simona Halep.

Este vorba despre Decebal Făgădău, primarul Constanței și șeful Organizației Municipale a PSD. Atenție: a nu se confunda cu Felix Stroe, șeful PSD-iștilor județeni! Făgădău este primul lider PSD care se delimitează de operațiunea de intoxicare căreia i-a picat victimă Simona Halep.

Politicianul a declarat miercuri pentru G4media.ro că se delimitează de acțiunile Organizației Județene a PSD Constanța, că dezaprobă vehement postarea de pe Facebook și că îi cere scuze campioanei de tenis.

„Dezaprob vehement această postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanța, cea pe care organizația municipală o gestionează, nu s-a postat așa ceva. Vreau să subliniez asta. Organizația Municipală este separată de Organizația Județeană a PSD Constanța. În ce privește rețelele de socializare, de asemenea, paginile celor două organizații au moderatori diferiți. Aseară, când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizației Județene să șteargă aceată postare aseară. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei și echipei sale", a afirmat Decebal Făgădău pentru site-ul citat.

Pe de altă parte, întrebat dacă poate confirma zvonurile conform cărora va susține Pro România (formațiunea lui Victor Ponta), Decebal Făgădău a răspuns sec, refuzând să facă alte comentarii: „Am fost, sunt și voi rămâne membru PSD".


Niciun comentariu: