vineri, 1 iunie 2018

Manual de lustruire a corupătorilor


Mitingul de sustinere a lui Dancila va fi un urias fiasco. Fost vicepresedinte PSD: „PSD mai poate sa faca miting doar la mici si la bere”

Mihai Chirica, fost vicepresedinte PSD, afirma ca increderea populatiei in PSD a scazut dramatic astfel incat este putin probabil ca patidul sa reuseasca sa mobilizeze un numar mare de oameni la mitingul din Bucuresti.

„Sa fim seriosi, in momentul de fata PSD mai poate sa faca miting doar la mici si la bere. A ajuns intr-o situatie atat de dramatica din punct de vedere al credibilitatii in fata populatiei acestei tari, incat nu cred ca-si mai permite sa arate cat de mic este. Cat timp Liviu Dragnea ramane presedintele acestui partid, PSD este fara nici un fel de orientare, este in cadere libera, se scufunda si se scufunda incet si sigur", a declarat Chirica pentru RFI.

„Amenintarile astea ca vom face un miting si vom scoate un milion de oameni… daca scot macar 10% sau 5% va fi cea mai mare realizare a lor. Daca maine galeria Steaua sau maine Adrian Copilul Minune sau la inmormantarea lui Denisa sau mai stiu eu ce alte tragedii ar mai putea fi in Romania asta spun domnule, veniti cat mai multi, vor scoate mai multi decat scoate PSD", a mai spus Chirica.

Sursa:
aktual24.ro


Niciun comentariu: