joi, 7 iunie 2018

Unpr și propășirea României

Părinții comunismului românesc se invârtesc în mormânt de ciudă că n-au realizat partide tip psd, pd, unpr, usr,.... care vor propăși ROMÂNIA pe calea capitalismului.

După aproape doi ani de procese, Traian Băsescu a anunţat că PMP renunţă la fuziunea cu UNPR. Partidul fondat de Gabriel Oprea cerea acest lucru în instanţă de mult timp, însă anunţul lui Băsescu nu este considerat suficient. Nuţu Fonta, secretarul general al UNPR, anunţă că vor fi depuse plângeri penale pentru falsificarea unor procese verbale.

"UNPR a denunțat fuziunea cu PMP, există un proces pe rol în acest sens, și avem încredere totală în justiție. Modul în care s-a realizat fuziunea a fost unul neortodox, având la bază falsificarea unor documente de către echipa care a purtat negocierile în cadrul BPN și al Conferinței Naționale. Noi vom depune plângeri penale împotriva acelor persoane care au falsificat acele procese verbale și ne vom căuta dreptatea în instanță. Avem această datorie față de cei care ne-au votat, față de aleșii locali UNPR și față de cei circa 500.000 de membri UNPR", a declarat Nuţu Fonta pentru STIRIPESURSE.RO.


Niciun comentariu: