joi, 26 iulie 2018

Croncănitorii psdelei nu aud, nu văd. Economia românească duduie. Poporul este mulțumit.


Euronews: Massive Attack i-a încântat pe români prin afișarea de sloganuri antiguvernamentale în timpul unui concert la București

Massive Attack și-a încântat publicul din România prin afișarea de sloganuri antiguvernamentale în timpul unui concert la București. Robert Del Naja, co-fondator al trupei, cunoscut pentru politica și activismul său, a pus mesaje care au evidențiat lupta anticorupție a țării. "Publicul s-a animat brusc când au fost afișate sloganurile și toată lumea a aplaudat”, scrie Euronews, care citează participanți la concert.


România a avut parte de demonstrații regulate în ultimii ani împotriva Partidul Social Democrat (PSD) aflat la guvernare care încearcă să slăbească lupta împotriva corupției.


”Noaptea ca hoții”, ”Campania Fără penali câștigă teren”, ”Dragnea: În 2019 punctul de pensie va ajunge la 1265 lei”, ”Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane pentru catedrala neamului” – acestea sunt câteva dintre mesajele afișate marți seară de trupa Massive Attack pe ecranele gigantice de la Arenele Romane, unde a susținut un concert.


Concertele din România au devenit cenacluri anti-PSD

Deşi mesajele politice şi sociale în timpul spectacolului sunt considerate un obicei vechi în cazul celor de la Massive Attack, pe scenele din România scandările împotriva puterii au devenit un fenomen, atât în concertele artiştilor străini, cât şi în cele ale celebrităţilor locale. Sociologii şi analiştii politici au explicat, pentru „Adevărul“, că mesajele anti-putere manifestate în timpul concertelor nu sunt un fenomen nou, fiind forme de frustrare colectivă refulate, ce indică nivelul la care a ajuns furia societăţii. Cu toate acestea, astfel de manifestaţii nu pot fi considerate reprezentative, actele artistice adunând în general o parte mică din populaţie, şi nu masele, scrieAdevărul.


app-facebook

Fără Penali în Funcții Publice

marţi

La Arenele Romane din București a avut loc concertul trupei Massive Attack. Printre titlurile de știri proiectate de artiștii britanici a fost și "Campania Fără Penali câștigă teren în România". Trupa este renumită pentru activism și proiectarea mesajelor care reflectă actualitatea țării în care concertează.
#FaraPenali


Niciun comentariu: