vineri, 28 decembrie 2018

Bravo Iohannis ! Profitorii de contracte cu instituțiile de apărare te vor toca mărunt, gen Chireac, prescurarul unor astfel de contracte.


Război în CSAT: Iohannis nu acceptă propunerile PSD, generalul Ciucă rămâne șeful ArmateiPotrivit Digi 24, Dumitru Scarlat (53 de ani) a fost propus de ministru, însă a fost respins de șeful statului. Ar fi urmat alte două propuneri, dar și acestea ar fi fost respinse.

"Aceasă propunere nu respectă rigorile legii. CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului apărării, o situație foarte neplăcută, care arată odată în plus, dacă ar fi fost nevoie, că PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale țării.În situația în care am ajuns, practic nu există o propunere valabilă pentru persoana care va prelua funcția de șef al Statului major al Armatei. Deci nu există o propunere pentru șeful Armatei. Mandatul generalului Nicolae Ciucă se termină pe 31 decembrie. România nu poate să rămână fără șef al Armatei. Această situație generată de incompetența PSD trebuie rezolvată. După ședița CSAt am rezolvat-o. Am luat decizia, am semnat și trimis spre publicare decretul prin care se prelungește mandatul de șef al armatei pentru generalul Ciucă. Generalul Ciucă, un soldat recunoscut, competent, cu rezultate dintre cele mai frumoase și bine ar fi fost ca aceasta să-ți găsească rezolvarea. Armata României trebuie să știe cine o conduce și cum o conduce", a declarat Klaus Iohannis la finalul ședinței CSAT.


Niciun comentariu: