duminică, 30 decembrie 2018

Crima cu premeditare se pedepsește cu ani grei de pușcărie. Ponta.


Ponta: Dragnea și Vâlcov să nu creadă că la închisoare vor merge doar trepădușii" lor!

​​Fostul premier Victor Ponta critică regulile instituite de guvern, prin hotărâre, pentru înființarea Fondului Suveran, comentând că, deși n-au semnat nimic, Dragnea și Vâlcov "nu trebuie să creadă că la închisoare vor merge doar “trepădușii" lor!".

"Eu sunt însă convins că, mai devreme sau mai târziu, toți cei care și-au pus semnătura pe aceste documente prin care poporul român este jefuit de tot ce a mai rămas din avuția sa ( peste 15 miliarde de euro) vor răspunde civil și penal pentru faptele lor criminale! Și chiar dacă Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic - nu trebuie să creadă că la închisoare vor merge doar “trepădușii" lor!", scrie Ponta, pe Facebook. 

Fostul premier susține că "acum nu le este frică de justiție și de oameni ! Trebuie neapărat să vândă cât mai urgent acțiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanța, Transgaz, Transelectrica și tot ce a mai rămas în proprietatea Statului Român".

Ponta critică faptul că Fondul nu are niciun control public, Parlament sau Curtea de Conturi, amintind că legea de înființare a fost declarată neconstituțională de către CCR, iar Comisia Europeană a transmis un avertisment că nu se pot face vânzări netransparente.


Niciun comentariu: