joi, 6 decembrie 2018

Guvernul Răzgândicăi și AbramburiciiDăncilă s-a RĂZGÂNDIT. SURPRIZĂ de proporţii de la Guvern fix înainte de sărbători. Ce se întâmplă cu salariile românilor

Guvernul ar putea renunţa la majorarea salariului minim pentru angajaţii care au 15 ani vechime, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Modificarea urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Potrivit surselor citate, rămâne variantă de lucru majorarea venitului minim pentru cei cu studii superioare, aşa cum a fost pus în discuţie în ultimele luni.Sursele politice spun că se ia în considerare scoaterea din hotărâre a majorării salariale pentru cei cu 15 ani vechi tocmai pentru ca măsura să nu nască măsuri negative din partea angajatărilor faţă de cei care ating acest prag.Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, că anticipează că salariul minim pe economie va creşte de la 1 ianuarie, săptămâna aceasta urmând a avea loc noi discuţii. Ministrul a mai spus că proiectul va fi aprobat la finele acestei săptămâni în şedinţa de Guvern.Niciun comentariu: