duminică, 13 ianuarie 2019

Fost ofițer de contrainformații militare, un nebun de legat.

Constantin Guguianu a fost ofiţer de contrainformaţii militare, iar  de 15 ani consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea.

 Postarea a fost aspru criticată, cei care au văzut-o atrăgându-i atenţia consilierului. “Vă reamintesc că promovarea şi răspândirea însemnelor naziste constituie, conform legii, infracţiune”, a comentat la postare un vrâncean, iar altul a fost mai categoric şi a cerut raportarea postării la Facebook

Chiar şi aşa, Constantin Guguianu nu a părut deranjat de aceste comentarii şi le-a răspuns comentatorilor:“Nu înţeleg comentariile astea docte”, scrie Adevarul.

Constantin Guguianu este fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani este consilier judeţean la Vrancea ales pe listele PSD. Acesta este mandatarul Consiliului Local la SC Parking, firmă care administrează locurile de parcare în Focşani şi a îndeplinit pentru o perioadă şi funcţia de director al Casei de Pensii Vrancea.

Consilierul vrâncean nu este singurul care a avut o asemenea ieşire la adresa şefului statului. Și Ilan Laufer a spus despre preşedinte că este este ,,etnic german" şi că "are o legătură dubioasă cu Forumul Democrat German, moştenitoarea unei organizaţii naziste", după ce acesta a refuzat să îl numească ministru al Dezvoltării. 

În timp ce, fostul ministru al educaţiei, senatorul PSD Liviu Pop, a spus despre Klaus Iohannis că a condus o organizaţie care este “continuatoare” a unui grup nazist.Sursa foto: Adevarul


Niciun comentariu: