miercuri, 9 ianuarie 2019

O știre ce sună ca dracu! CIA în acțiune.VICTOR GHEJA | 9 IANUARIE 2019
Postul de radio Europa Libera isi va relua transmisia in limba romana, cu emisiuni dedicate actualitatii romanesti, incepand din 14 ianuarie.


„Speram ca acoperirea noastra, realizata de jurnalisti locali, sa ajute la cresterea unei prese libere, sa promoveze valorile si institutiile democratice si sa starneasca discutii in ambele tari privind locul lor in NATO, UE si alte organizatii internationale. Suntem nerabdatori sa incheiem parteneriate cu presa locala independenta si societatea civila”, a transmis Thomas Kent, presedinte al RFE/RL, intr-un comunicat de presa emis in luna iulie 2018.

Oficiali, reprezentanti ai societatii civile si jurnalisti din Romania si-au exprimat ingrijorarea ca dezinformarea, coruptia si divizarea sociala submineaza sistemele politice.


Incepand cu decembrie 2018, RFE/RL va oferi analize si materiale multi-media in Bulgaria si Romania si va face parteneriate cu presa locala pentru a da amploare proiectelor existente care promoveaza responsabilitatea publica si demasca stirile false.


Reteaua RFE/RL ofera informatii pentru 26 de milioane de oameni, in 25 de limbi si 20 de tari, unde libertatea presei este restrictionata sau unde presa nu este dezvoltata complet. RFE/RL este o companie media independenta editorial, finantata printr-un grant oferit de Congresul American prin Broadcasting Board of Governors.


Niciun comentariu: