marți, 1 ianuarie 2019

Omul sfințește locul!


Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, nominalizat pentru premiul "Omul anului 2018 în România"Primarul de Oradea, Ilie Bolojan, a fost nominalizat de publicația Press One pentru premiul "Omul anului 2018 în România". Jurnaliștii l-au inclus pe edilul orădean printre cele 10 personalități ce pot fi votate până duminică, 13 ianuarie, la ora 24.În descrierea făcută de Press One, Bolojan este prezentat ca un primar care a transformat Oradea într-un oraș care atrage multe fonduri europene și în care mulți clujeni vor să se mute.

"Ilie Bolojan e la al treilea mandat de primar. Conduce, de 10 ani, un oraș care s-a dezvoltat cu precădere atrăgând fonduri europene. Ani la rând, Oradea a avut bugetul mai mare decât Cluj-Napoca − și banii au fost investiți în spitale, în infrastructură și în urbanism", au scris jurnaliștii Press One.

Alți nominalizați la premiul "Omul anului 2018 în România" sunt Simona Halep, Andrei Pleșu și Cristina Neagu și echipa națională de handbal feminin. Până azi au fost contabilizate aproape 12.000 de voturi, din care primarul Ilie Bolojan a strâns cele mai multe - peste 5.500.

Premiul a mai fost acordat în 2016 și 2017, când a fost câștigat de Dacian Cioloș, respectiv Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu (de la asociația MagiCAMP).

Editor web: Adrian Laboș

Etichete: premiu , Digi24 Oradea , nominalizare , Ilie Bolojan , Omul anului 2018 în România , Press One


Niciun comentariu: